• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

ISBN-13: 9780128115275 / Angielski / Miękka / 2018 / 468 str.

John Taylor; Kwaku G. Duodu
Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes John Taylor Kwaku G. Duodu 9780128115275 Woodhead Publishing and AACC International Pr - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sorghum and Millets: Chemistry, Technology, and Nutritional Attributes

ISBN-13: 9780128115275 / Angielski / Miękka / 2018 / 468 str.

John Taylor; Kwaku G. Duodu
cena 893,84
(netto: 851,28 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 888,33
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing and AACC International Pr
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128115275
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
468
Waga:
1.07 kg
Wymiary:
27.94 x 21.59 x 2.39
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

1. Taxonomy, History, Distribution and Production
2. Breeding and Agronomy
3. Application of Plant Breeding and Genomics for Improved Sorghum and Pearl Millet Grain Nutritional Quality
4. Post-Harvest Technologies
5. Grain Structure and Grain Chemical Composition
6. Starch and Protein Chemistry and Functional Properties
7. Food and Beverage Nutritional Attributes
8. Phyto-Chemical Related Health-Promoting Attributes
9. Traditional Food and Beverage Products and Technologies
10. Modern Food, Beverage, and Animal Feed Products and Technologies
11. Gluten-Free Dough-Based Foods and Technologies
12. Sorghum as Feed Grain for Animal Production
13. Industrial and Non-Food Applications
14. Quality Management Systems

Taylor, John He was formerly Reader in History at the Universit... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia