• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Évaluation de la croissance du tibiscus » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Évaluation de la croissance du tibiscus

ISBN-13: 9786209337291 / Francuski / Miękka / 2025 / 60 str.

Maria Eugenia Delgado Casale
Évaluation de la croissance du tibiscus Delgado Casale, Maria Eugenia 9786209337291 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Évaluation de la croissance du tibiscus

ISBN-13: 9786209337291 / Francuski / Miękka / 2025 / 60 str.

Maria Eugenia Delgado Casale
cena 228,21
(netto: 217,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 228,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"Évaluation de la croissance du tybicos (kéfir d'eau, Lactobacillus brevis) sur différents types de sucres" est un ouvrage qui allie science, santé et tradition.Fruit d'une recherche approfondie, ce livre offre un guide clair pour comprendre comment les différents types de sucres influencent le développement des kebabs, ces cultures vivantes qui transforment l'eau en une boisson fermentée naturelle et probiotique.Destiné aux chercheurs, aux professionnels de la santé, aux étudiants et à tous ceux qui souhaitent cultiver du kéfir chez eux, ce livre fournit des données, des graphiques, des observations expérimentales et des conseils pratiques pour que chacun puisse bénéficier de cette merveille naturelle.Une lecture précieuse, écrite dans le but de partager des connaissances utiles et de transformer des vies depuis la cuisine, le laboratoire ou la communauté.María Eugenia Delgado CasaleMédecin et chercheuse passionnée par la santé naturelle et le pouvoir de l'alimentation vivante.

Kategorie BISAC:
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786209337291
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
60
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia