Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69
ISBN: 9780520295537 / Angielski / Twarda / 264 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
126,03 zł |
Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food
ISBN: 9780520379008 / Angielski / Miękka / 264 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
112,01 zł |
Ensuring Food Safety in the European Union
ISBN: 9780367531201 / Angielski / Miękka / 250 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
557,40 zł |
Ensuring Food Safety in the European Union
ISBN: 9780367542818 / Angielski / Twarda / 250 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1317,50 zł |
Nutritional Pathology: Pathobiochemistry of Dietary Imbalances
ISBN: 9780367451721 / Angielski / Miękka / 416 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
314,12 zł |
Microbial Enzyme Technology in Food Applications
ISBN: 9780367782566 / Angielski / Miękka / 520 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the development of...
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutriti...
|
|
cena:
233,05 zł |
The Complete Guide to Seed and Nut Oils: Growing, Foraging, and Pressing
ISBN: 9780865719637 / Angielski / Miękka / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
110,67 zł |
Sustainable Technologies for Food Waste Management
ISBN: 9781032705941 / Angielski / 10-02-2025 Książka dostępna od: 10-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 10-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
722,09 zł |