• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Food Types

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Food Types

ilość książek w kategorii: 63

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Take Away the Fear: A guide to living with life-threatening allergies Catherine Hobson 9781781338346 Rethink Press
Take Away the Fear: A guide to living with life-threatening allergies

ISBN: 9781781338346 / Angielski

ISBN: 9781781338346/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Catherine Hobson
cena: 90,34 zł

 Aptasensors for Food Safety: Fundamentals and Applications Raju Khan Ayushi Singhal Rajan Sharma 9781032419985 CRC Press
Aptasensors for Food Safety: Fundamentals and Applications

ISBN: 9781032419985 / Angielski

ISBN: 9781032419985/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Raju Khan; Ayushi Singhal; Rajan Sharma
cena: 900,54 zł

 Sustainable Technologies for Food Waste Management Ranjna Sirohi Ayon Tarafdar Luciana Porto de Souza Vandenberghe 9781032705941 Taylor & Francis Ltd
Sustainable Technologies for Food Waste Management

ISBN: 9781032705941 / Angielski

ISBN: 9781032705941/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ranjna Sirohi; Ayon Tarafdar; Luciana Porto de Souza Vandenberghe
cena: 730,17 zł

 Food Production Technology Syuzanna Xolmurotova Ismoil Qizi 9789358727036 Taemeer Publications
Food Production Technology

ISBN: 9789358727036 / Angielski

ISBN: 9789358727036/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Syuzanna Xolmurotova Ismoil Qizi
cena: 111,41 zł

 The Coca-Cola Trail: People and Places in the History of Coca-Cola Larry Jorgensen 9781615998371 Modern History Press
The Coca-Cola Trail: People and Places in the History of Coca-Cola

ISBN: 9781615998371 / Angielski

ISBN: 9781615998371/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Larry Jorgensen
cena: 168,90 zł

 
The Nutritious World of Seeds

ISBN: 9798328789066 / Angielski / Miękka / 144 str.

ISBN: 9798328789066/Angielski/Miękka/144 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 40,31 zł

 
The Tale of Food

ISBN: 9789779600291 / Angielski

ISBN: 9789779600291/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mohammad Abdullah Kamel
cena: 69,13 zł

 Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce: Innovations and Applications Radhakrishnan E Ashitha Jose Sunil Pareek 9780367695583 CRC Press
Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce: Innovations and Applications

ISBN: 9780367695583 / Angielski

ISBN: 9780367695583/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Radhakrishnan E. K.; Ashitha Jose; Sunil Pareek
cena: 316,35 zł

 Nutritional Pathology: Pathobiochemistry of Dietary Imbalances Sidransky, H. 9780824773038 Marcel Dekker
Nutritional Pathology: Pathobiochemistry of Dietary Imbalances

ISBN: 9780824773038 / Angielski / Twarda / 400 str.

ISBN: 9780824773038/Angielski/Twarda/400 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Herschel Sidransky
cena: 1582,04 zł

 International Food Safety Handbook: Science, International Regulation, and Control Van Der Heijden, Kees 9780824793548 Marcel Dekker
International Food Safety Handbook: Science, International Regulation, and Control

ISBN: 9780824793548 / Angielski / Twarda / 811 str.

ISBN: 9780824793548/Angielski/Twarda/811 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Maged Younes; Lawrence Fishbein; Sanford Miller
"Covers all aspects of food safety--science, regulation, and labeling requirements--integrating major developments in the fields of toxicology, analytical chemistry, microbiology, hygiene, and nutrition."
"Covers all aspects of food safety--science, regulation, and labeling requirements--integrating major developments in the fields of toxicology, analyt...
cena: 1070,92 zł

 Quality and Preservation of Vegetables N. A. M. Eskin Thomas Exner R. V. Hughes 9780849355608 CRC
Quality and Preservation of Vegetables

ISBN: 9780849355608 / Angielski / Twarda / 328 str.

ISBN: 9780849355608/Angielski/Twarda/328 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
N. A. M. Eskin; Thomas Exner; R. V. Hughes
This comprehensive work discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. The qualities which determine the suitability of a crop for processing is also discussed since the majority of vegetables, with the exception of lettuce and celery, are processed for the retail market. The selection of vegetables is based on their economic importance although several others are included for completion.
This comprehensive work discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh m...
cena: 1947,12 zł

 Butchery and Sausage-Making For Dummies Tia Harrison 9781118374948 John Wiley & Sons Inc
Butchery and Sausage-Making For Dummies

ISBN: 9781118374948 / Angielski / Miękka / 384 str.

ISBN: 9781118374948/Angielski/Miękka/384 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Tia Harrison
Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage

With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high-quality, preservative-free sausages.

With easy-to-follow instructions and illustrations, Butchery & Sausage-Making For Dummies offers readers a look at how to butcher poultry, rabbit, beef, pork, lamb, and goats. The book will also explore sausage-making, with tips and recipes, and will look at preserving meat through curing and smoking.

    ...
Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage

With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and mor...

cena: 75,62 zł

 Microbial Enzyme Technology in Food Applications Ramesh C. Ray Cristina M. Rosell 9781498749831 CRC Press
Microbial Enzyme Technology in Food Applications

ISBN: 9781498749831 / Angielski / Twarda / 520 str.

ISBN: 9781498749831/Angielski/Twarda/520 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ramesh C. Ray; Cristina M. Rosell

The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.

This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the...

The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutr...

cena: 997,90 zł

 Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69 Wurgaft, Benjamin Aldes 9780520295537 University of California Press
Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69

ISBN: 9780520295537 / Angielski / Twarda / 264 str.

ISBN: 9780520295537/Angielski/Twarda/264 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Benjamin Aldes Wurgaft
cena: 112,78 zł

 Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Benjamin Aldes Wurgaft 9780520379008 University of California Press
Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food

ISBN: 9780520379008 / Angielski / Miękka / 264 str.

ISBN: 9780520379008/Angielski/Miękka/264 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Benjamin Aldes Wurgaft
cena: 100,67 zł

 Ensuring Food Safety in the European Union Vittorio Silano Marco Silano 9780367531201 CRC Press
Ensuring Food Safety in the European Union

ISBN: 9780367531201 / Angielski / Miękka / 250 str.

ISBN: 9780367531201/Angielski/Miękka/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vittorio Silano; Marco Silano
cena: 559,80 zł

 Ensuring Food Safety in the European Union Vittorio Silano Marco Silano 9780367542818 CRC Press
Ensuring Food Safety in the European Union

ISBN: 9780367542818 / Angielski / Twarda / 250 str.

ISBN: 9780367542818/Angielski/Twarda/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vittorio Silano; Marco Silano
cena: 1314,31 zł

 Nutritional Pathology: Pathobiochemistry of Dietary Imbalances H. Sidransky 9780367451721 CRC Press
Nutritional Pathology: Pathobiochemistry of Dietary Imbalances

ISBN: 9780367451721 / Angielski / Miękka / 416 str.

ISBN: 9780367451721/Angielski/Miękka/416 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
H. Sidransky
cena: 311,49 zł

 Microbial Enzyme Technology in Food Applications  9780367782566 Taylor and Francis
Microbial Enzyme Technology in Food Applications

ISBN: 9780367782566 / Angielski / Miękka / 520 str.

ISBN: 9780367782566/Angielski/Miękka/520 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the development of...
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutriti...
cena: 233,60 zł

 The Complete Guide to Seed and Nut Oils: Growing, Foraging, and Pressing Bevin Cohen 9780865719637 New Society Publishers
The Complete Guide to Seed and Nut Oils: Growing, Foraging, and Pressing

ISBN: 9780865719637 / Angielski / Miękka / 144 str.

ISBN: 9780865719637/Angielski/Miękka/144 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bevin Cohen
cena: 110,92 zł

Pierwsza Podprzednia  1  2  3  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia