ilość książek w kategorii: 131
Bio- And Nano-Sensing Technologies for Food Processing and Packaging
ISBN: 9781839164323 / Angielski / Twarda / 248 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. The importance of processing and packaging food items so that they are safe for the consumer cannot be underestimated. Sensors have an important role to play in this, and sensing technologies have attracted the attention of the scientific community in view of increasing environmental and societal concerns. This edited volume presents a collection of ten chapters discussing the current trends of bio- and nano-sensing technologies for processing and packaging of food items. Starting with an overview chapter which introduces the field, the book goes on to discuss novel applications related...
The importance of processing and packaging food items so that they are safe for the consumer cannot be underestimated. Sensors have an important role ...
|
|
cena:
834,25 zł |
Particulate Drying: Techniques and Industry Applications
ISBN: 9781032074672 / Angielski / Twarda / 216 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. In the process industry, understanding the unit operation of particulate drying is imperative to yield products with desired properties and characteristics and to ensure process safety, optimal energy efficiency and drying performance, and low environmental impact. There are many techniques and tools available, which can cause confusion. Particulate Drying: Techniques and Industry Applications provides an overview of various particulate drying techniques, their advantages and limitations, industrial applications, and simple design methods.
• Covers advances in particulate drying and its... In the process industry, understanding the unit operation of particulate drying is imperative to yield products with desired properties and characteri...
|
|
cena:
603,39 zł |
Producción y logística para la exportación de mango y aguacate
ISBN: 9798215760482 / Hiszpański Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
82,72 zł |
Postharvest Technology of Horticultural Crops: Fresh-Cut and Processed Horticultural Products
ISBN: 9781627110662 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
121,72 zł |
Nanotechnological Approaches in Food Microbiology
ISBN: 9780367642938 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
325,25 zł |
Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment, Packaging and Storage Techniques
ISBN: 9781032428383 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
229,24 zł |
Microfluidics in Food Processing
ISBN: 9781032609812 / Twarda / 03-02-2025 / 296 str. Książka dostępna od: 03-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 03-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
548,30 zł |
Engineering Principles for Food Processing Technology and Product Realization
ISBN: 9781774915752 / Angielski / 22-11-2024 Książka dostępna od: 22-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 22-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
747,68 zł |
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
ISBN: 9781774917503 / Angielski / 10-02-2025 Książka dostępna od: 10-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 10-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
897,21 zł |
Drying and Valorisation of Food Processing Waste
ISBN: 9781032320885 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
229,24 zł |
Non-Thermal Processing of Functional Foods
ISBN: 9781032557588 / Angielski / 31-12-2024 Książka dostępna od: 31-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 31-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
747,68 zł |