ilość książek w kategorii: 157
![]() |
Phytochemicals In Vegetables And Their Therapeutic Properties
ISBN: 9789390175192 / Angielski / Twarda / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1139,06 zł |
![]() |
Plastics Packaging, 4e: Properties, Processing, Applications, and Regulations
ISBN: 9781569908228 / Angielski / Twarda / 474 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
808,06 zł |
![]() |
Chitin- And Chitosan-Based Biocomposites for Food Packaging Applications
ISBN: 9781032238388 / Angielski / Miękka / 122 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
111,91 zł |
![]() |
Food Technology: Objective Food Microbiology
ISBN: 9789394490185 / Angielski / Miękka / 194 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
126,51 zł |
![]() |
Advances in Fish Processing Technologies: Preservation, Waste Utilization, and Safety Assurance
ISBN: 9781774911075 / Angielski / Twarda / 524 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
715,56 zł |
![]() |
Entrepreneurship Development Series Volume 02: Entrepreneurship Development In Food Processing
ISBN: 9789395319850 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
241,54 zł |
![]() |
Skill Development Series Volume 02: Entrepreneurship And Skill Development In Horticulture Processing
ISBN: 9789395319812 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
241,54 zł |
![]() |
Drying and Valorisation of Food Processing Waste
ISBN: 9781032320878 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Drying and Valorisation of Food Processing Waste is a comprehensive guide that delves into the crucial role of advanced drying technologies in mitigating the issue of food waste. This book evaluates the current research, technologies, and methodologies in food waste processing and valorisation, highlighting the challenges and opportunities that exist in this field.
This book provides a systematic classification of various types of food waste and how to choose the most appropriate drying technology based on waste characteristics. It also covers the effects of drying technologies on physical... Drying and Valorisation of Food Processing Waste is a comprehensive guide that delves into the crucial role of advanced drying technologies in mitigat...
|
cena:
657,15 zł |
![]() |
Advances in Spectroscopic Analysis of Food and Drink
ISBN: 9780750355711 / Twarda Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
614,88 zł |
![]() |
Food Byproducts Management and Their Utilization
ISBN: 9781774912959 / Twarda / 494 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
715,56 zł |
![]() |
HACCP System Auditing for Food Safety: Principles and Techniques
ISBN: 9781394254729 / Angielski / Inna Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
742,98 zł |
![]() |
Steamed Delights: The Momo Odyssey
ISBN: 9788196879389 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
122,98 zł |
![]() |
Non-Thermal Processing of Functional Foods
ISBN: 9781032557588 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
730,17 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques
ISBN: 9781774638538 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
403,98 zł |
![]() |
Food Manipulation Technology: A Soft Robotics Approach
ISBN: 9781032444932 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
608,48 zł |
![]() |
Roasting Mastery: Techniques and Technologies for Perfect Coffee: "Elevate Your Coffee Experience with Precision Roasting Techniques!"
ISBN: 9798880186792 / Angielski / Miękka / 48 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
60,49 zł |
![]() |
Nonthermal Plasma Technology for Food and Food Products
ISBN: 9781774917701 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
876,20 zł |
![]() |
Nanotechnology in Food Packaging and Preservation: Principles and Practical Applications
ISBN: 9781032677408 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
559,80 zł |
![]() |
Handbook of Dairy Foods Analysis
ISBN: 9780367700089 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
365,03 zł |
![]() |
Handbook of Research on Mango Fruit: Postharvest Science, Production, Nutrition, and Processing Technology
ISBN: 9781779643384 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1070,92 zł |