ilość książek w kategorii: 157
![]() |
The Bioprocessing of Millets
ISBN: 9781394275120 / Angielski / 23-12-2025 Książka dostępna od: 23-12-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 23-12-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
823,15 zł |
![]() |
Ready-To-Eat Snacks: Emerging Technologies for Production and Safety
ISBN: 9781774918647 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
827,53 zł |
![]() |
AI Applications in Food Processing and Packaging
ISBN: 9781837674275 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
968,69 zł |
![]() |
Innovative Technologies for Meat Processing
ISBN: 9781032869261 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
876,20 zł |
![]() |
Applications of Supercritical Fluid Extraction in Food Processing
ISBN: 9781774919064 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
827,53 zł |
![]() |
Sustainable Food Systems and the Circular Economy
ISBN: 9781394313877 / Angielski / 17-12-2025 Książka dostępna od: 17-12-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 17-12-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
818,52 zł |
![]() |
Natural Additives in Food and Sustainable Packaging: Innovations and Applications
ISBN: 9789815129793 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
939,49 zł |
![]() |
Concepts of Food Packaging
ISBN: 9781774918968 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
827,53 zł |
![]() |
Edible Films and Coatings: Formulation, Advances, and Applications in Food Systems
ISBN: 9781032874807 / Angielski / 23-02-2026 Książka dostępna od: 23-02-2026 |
|
Termin ukazania się książki: 23-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
786,15 zł |
![]() |
Nonthermal Pulsed Electric Field Technology for the Food Industry
ISBN: 9781774918869 / Angielski / 05-02-2026 Książka dostępna od: 05-02-2026 |
|
Termin ukazania się książki: 05-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
786,15 zł |
![]() |
Dairy Processing
ISBN: 9781853393358 / Angielski / Miękka / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and discusses how hygiene and quality control can be improved. It avoids introducing completely new products or processes, but suggests low-cost modifications to traditional methods which can be and have been introduced successfully.
This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and discusses how hygiene and qu...
|
cena:
76,67 zł |
![]() |
Packaging
ISBN: 9781853393341 / Angielski / Miękka / 48 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Good packaging improves the presentation of a foodstuff, increasing its market value as well as convenience in handling. Packaging can perform three functions: it acts as a container, enabling a chosen quantity of a product to be handled as a unit during distribution and storage; it helps
to protect against damage and spoilage; and it can communicate information about the contents. Packaging discusses these functions in detail and looks at traditional and mechanized packaging systems for use by small-scale producers. Case studies from around the world examine the introduction... Good packaging improves the presentation of a foodstuff, increasing its market value as well as convenience in handling. Packaging can perform three f...
|
cena:
76,67 zł |
![]() |
Oil Processing
ISBN: 9781853391347 / Angielski / Miękka / 48 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Designed for people who have no technical background or previous knowledge of the technologies, the titles in this series offer information on existing ways of improving the technology of food processing and increasing the quality and range of foodstuffs produced. While not providing instructions for actual processing, these source books are intended to increase awareness of the range of technological options and sources of expertise, indicate the complex nature of designing and successfully implementing technology projects and diffusion programmes, and provide material for those training in...
Designed for people who have no technical background or previous knowledge of the technologies, the titles in this series offer information on existin...
|
cena:
76,67 zł |
![]() |
Circle It, Canning Facts, Word Search, Puzzle Book
ISBN: 9781945512957 / Angielski / Miękka / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
76,41 zł |
![]() |
Food Process Engineering: Safety Assurance and Complements
ISBN: 9780367351052 / Angielski / Twarda / 556 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1070,92 zł |
![]() |
Chitin- And Chitosan-Based Biocomposites for Food Packaging Applications
ISBN: 9780367280901 / Angielski / Twarda / 98 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
277,42 zł |
![]() |
The USDA Complete Guide To Home Canning (Legacy Edition): The USDA's Handbook For Preserving, Pickling, And Fermenting Vegetables, Fruits, and Meats -
ISBN: 9781643891453 / Angielski / Twarda / 202 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
124,78 zł |
![]() |
Global Brooklyn: Designing Food Experiences in World Cities
ISBN: 9781350144460 / Angielski / Miękka / 216 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
122,92 zł |
![]() |
Global Brooklyn: Designing Food Experiences in World Cities
ISBN: 9781350144477 / Angielski / Twarda / 216 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
365,09 zł |
![]() |
Food Safety: Making Foods Safe and Free from Pathogens
ISBN: 9780367701994 / Angielski / Twarda / 262 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
535,46 zł |