• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Cooking - Specific Ingredients - Dairy

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Cooking >> Specific Ingredients - Dairy

ilość książek w kategorii: 323

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Reinventing the Wheel: Milk, Microbes, and the Fight for Real Cheesevolume 65 Percival, Bronwen 9780520290150 John Wiley & Sons
Reinventing the Wheel: Milk, Microbes, and the Fight for Real Cheesevolume 65

ISBN: 9780520290150 / Angielski / Twarda / 320 str.

ISBN: 9780520290150/Angielski/Twarda/320 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
In little more than a century, industrial practices have altered every aspect of the cheesemaking process, from the bodies of the animals that provide the milk to the microbial strains that ferment it. Reinventing the Wheel explores what has been lost as raw-milk, single-farm cheeses have given way to the juggernaut of factory production. In the process, distinctiveness and healthy rural landscapes have been exchanged for higher yields and monoculture. However, Bronwen and Francis Percival find reason for optimism. Around the world--not just in France, but also in the United States,...
In little more than a century, industrial practices have altered every aspect of the cheesemaking process, from the bodies of the animals that provide...
cena: 119,53

 The Perfect Scoop, Revised and Updated: 200 Recipes for Ice Creams, Sorbets, Gelatos, Granitas, and Sweet Accompaniments David Lebovitz 9780399580314 Ten Speed Press
The Perfect Scoop, Revised and Updated: 200 Recipes for Ice Creams, Sorbets, Gelatos, Granitas, and Sweet Accompaniments

ISBN: 9780399580314 / Angielski / Twarda / 272 str.

ISBN: 9780399580314/Angielski/Twarda/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
David Lebovitz
A revised and updated edition of the best-selling ice cream book, featuring a dozen new recipes, a fresh design, and all-new photography. This comprehensive collection of homemade ice creams, sorbets, gelatos, granitas, and accompaniments from New York Times best-selling cookbook author and blogger David Lebovitz emphasizes classic and sophisticated flavors alongside a bountiful helping of personality and proven technique.

David's frozen favorites range from classic (Chocolate-Peanut Butter) to comforting (S'mores Ice Cream) and contemporary...

A revised and updated edition of the best-selling ice cream book, featuring a dozen new recipes, a fresh design, and all-new photography. This c...
cena: 110,19

 Fromages: An Expert's Guide to French Cheese Bouchait, Dominique 9780847866731 Rizzoli International Publications
Fromages: An Expert's Guide to French Cheese

ISBN: 9780847866731 / Angielski / Twarda / 240 str.

ISBN: 9780847866731/Angielski/Twarda/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Dominique Bouchait
A French master fromager shares over 30 years of expertise in selecting, storing, and serving cheese - from Abondance to Valencay
A French master fromager shares over 30 years of expertise in selecting, storing, and serving cheese - from Abondance to Valencay
cena: 168,75

 Jude's Ice Cream & Desserts: Scoops, bakes, shakes and sauces Alex Mezger 9780857835345 Octopus Publishing Group
Jude's Ice Cream & Desserts: Scoops, bakes, shakes and sauces

ISBN: 9780857835345 / Angielski

ISBN: 9780857835345/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Alex Mezger
How to make artisan ice cream, ice cream desserts, bakes, shakes and sauces at home.
How to make artisan ice cream, ice cream desserts, bakes, shakes and sauces at home.
cena: 125,80

 Reinventing the Wheel: Milk, Microbes, and the Fight for Real Cheese Volume 65 Percival, Bronwen 9780520322776 University of California Press
Reinventing the Wheel: Milk, Microbes, and the Fight for Real Cheese Volume 65

ISBN: 9780520322776 / Angielski / Miękka / 320 str.

ISBN: 9780520322776/Angielski/Miękka/320 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bronwen Percival; Francis Percival
cena: 99,57

 Homemade Hand Sanitizer: A Step-By-Step Guide to Make Your Own Anti-Bacterial & Anti-Viral Homemade Hand Sanitizers for A Healthier Lifestyle Michael Cooper 9781952504075 Francis Michael Publishing Company
Homemade Hand Sanitizer: A Step-By-Step Guide to Make Your Own Anti-Bacterial & Anti-Viral Homemade Hand Sanitizers for A Healthier Lifestyle

ISBN: 9781952504075 / Angielski / Miękka / 26 str.

ISBN: 9781952504075/Angielski/Miękka/26 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Michael Cooper
cena: 60,62

 Cheese Tasting Journal: Write, Track & Record Cheeses Book, Cheese Lovers Gift, Keep Notes, Review Section Pages Notebook, Diary Amy Newton 9781649441775 Amy Newton
Cheese Tasting Journal: Write, Track & Record Cheeses Book, Cheese Lovers Gift, Keep Notes, Review Section Pages Notebook, Diary

ISBN: 9781649441775 / Angielski / Miękka / 112 str.

ISBN: 9781649441775/Angielski/Miękka/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Amy Newton
cena: 85,10

 Easy Cheese Boards: Arrangements, Recipes, and Pairings for Any Occasion Claire Robin Adler 9781647390280 Rockridge Press
Easy Cheese Boards: Arrangements, Recipes, and Pairings for Any Occasion

ISBN: 9781647390280 / Angielski / Miękka / 142 str.

ISBN: 9781647390280/Angielski/Miękka/142 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Claire Robin Adler
cena: 49,37

 Easy Cheese Boards: Arrangements, Recipes, and Pairings for Any Occasion Claire Robin Adler 9781638785903 Rockridge Press
Easy Cheese Boards: Arrangements, Recipes, and Pairings for Any Occasion

ISBN: 9781638785903 / Angielski / Twarda / 144 str.

ISBN: 9781638785903/Angielski/Twarda/144 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Claire Robin Adler
cena: 87,38

 Cheese Champions: The World’s Creme de la Creme of Raw Milk Cheese Frederic Van Tricht 9789401479578 Lannoo Publishers
Cheese Champions: The World’s Creme de la Creme of Raw Milk Cheese

ISBN: 9789401479578 / Angielski / Twarda / 288 str.

ISBN: 9789401479578/Angielski/Twarda/288 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Frederic Van Tricht
cena: 201,29

 融化奶酪三明治的原汁 原味 阿祖拉狄克 9781805422723 Not Avail
融化奶酪三明治的原汁 原味

ISBN: 9781805422723 / Chiński / Miękka / 290 str.

ISBN: 9781805422723/Chiński/Miękka/290 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
阿祖拉狄克逊
cena: 189,98

 КЕСАДИЛЯ ГОТВАРСКА КНИГ& Светоl 9781805422891 Not Avail
КЕСАДИЛЯ ГОТВАРСКА КНИГ&

ISBN: 9781805422891 / Bułgarski / Miękka / 294 str.

ISBN: 9781805422891/Bułgarski/Miękka/294 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Светосла
cena: 191,84

 Quesadillas Kookboek Voor Elke Dag Sebastiaan Martens 9781805422945 Sebastiaan Martens
Quesadillas Kookboek Voor Elke Dag

ISBN: 9781805422945 / Holenderski / Miękka / 290 str.

ISBN: 9781805422945/Holenderski/Miękka/290 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sebastiaan Martens
cena: 189,98

 That Cheese Plate Wants to Party: Festive Boards, Spreads, and Recipes with the Cheese By Numbers Method Marissa Mullen 9780593446683
That Cheese Plate Wants to Party: Festive Boards, Spreads, and Recipes with the Cheese By Numbers Method

ISBN: 9780593446683 / Angielski / Inna

ISBN: 9780593446683/Angielski/Inna

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Marissa Mullen
cena: 150,97

 Ekta Brekki? AF Bre?nu Ostasammakinu Hildur Traustad?ttir 9781783570157 Hildur Traustadottir
Ekta Brekki? AF Bre?nu Ostasammakinu

ISBN: 9781783570157 / Islandzki

ISBN: 9781783570157/Islandzki

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Hildur Traustadóttir
cena: 195,64

 КНИГА ЗА СЕКОЈДНЕВЕН ГОТ Дојчиl 9781783570058 Not Avail
КНИГА ЗА СЕКОЈДНЕВЕН ГОТ

ISBN: 9781783570058 / Macedoński

ISBN: 9781783570058/Macedoński

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Дојчин Ск
cena: 189,98

 
Quesadillas KuchaŘka Pro Kazd? Den

ISBN: 9781783570089 / Chechen

ISBN: 9781783570089/Chechen

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bozena Kotrbová
cena: 189,98

 Quesadillas Kokebok for Hverdagen Adam Berge 9781783570102 Adam Berge
Quesadillas Kokebok for Hverdagen

ISBN: 9781783570102 / Norweski

ISBN: 9781783570102/Norweski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Adam Berge
cena: 188,03

 The Happy Endings Cookbook: Desserts That Dreams are Made of Terri Mercieca 9780008603779 HarperCollins Publishers
The Happy Endings Cookbook: Desserts That Dreams are Made of

ISBN: 9780008603779 / Angielski / Twarda / 192 str.

ISBN: 9780008603779/Angielski/Twarda/192 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Terri Mercieca
cena: 130,84

 The Wanderlust Creamery Presents: The World of Ice Cream Adrienne Borlongan 9781419769931 Abrams
The Wanderlust Creamery Presents: The World of Ice Cream

ISBN: 9781419769931 / Angielski / Twarda / 240 str.

ISBN: 9781419769931/Angielski/Twarda/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Adrienne Borlongan
cena: 110,67

Pierwsza Podprzednia  16  17  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia