![]() |
Fast-Day Cookery; or, Meals Without Meat
ISBN: 9781023385367 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
110,17 |
![]() |
Fast-Day Cookery; or, Meals Without Meat
ISBN: 9781023385428 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
165,35 |
![]() |
Practical Vegetarian Cookery
ISBN: 9781023432153 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
220,54 |
![]() |
Spices and How to Know Them
ISBN: 9781023476225 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
80,45 |
![]() |
Spices and How to Know Them
ISBN: 9781023476263 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
135,64 |
![]() |
Royal Fruit Gelatin Suggestions
ISBN: 9781023499194 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
59,22 |
![]() |
Collectors' Items
ISBN: 9781023517676 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
76,21 |
![]() |
Collectors' Items
ISBN: 9781023517713 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
131,40 |
![]() |
Leaves From Our Tuscan Kitchen
ISBN: 9781023580342 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
144,13 |
![]() |
Leaves From Our Tuscan Kitchen
ISBN: 9781023580380 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
190,83 |
![]() |
La Cuisine Creole
ISBN: 9781023597654 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
80,45 |
![]() |
La Cuisine Creole
ISBN: 9781023597678 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
135,64 |
![]() |
Practical Vegetarian Cookery
ISBN: 9781023432122 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
186,59 |
![]() |
The Langham Afternoon Tea Book
ISBN: 9781805701408 / Angielski / 24-02-2026 Książka dostępna od: 24-02-2026 |
|
Termin ukazania się książki: 24-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
95,61 |
![]() |
Fish and Shellfish: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
ISBN: 9782080498113 / Angielski / Twarda / 28-04-2026 / 304 str. Książka dostępna od: 28-04-2026 |
|
Termin ukazania się książki: 28-04-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
143,42 |
![]() |
The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection
ISBN: 9780156868938 / Angielski / Miękka / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.
From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything f...
|
cena:
83,39 |
![]() |
Endless Feasts: Sixty Years of Writing from Gourmet
ISBN: 9780375759925 / Angielski / Miękka / 416 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Contributors to endless feasts include: James Beard/Cooking with James Beard: Pasta
Ray Bradbury/Dandelion Wine Robert P. Coffin/Night of Lobster Laurie Colwin/A Harried Cook's Guide to Some Fast Food Pat Conroy/The Romance of Umbria Elizabeth David/Edouard de Pomiane M.F.K. Fisher/Three Swiss Inns Ruth Harkness/In a Tibetan Lamasery Madhur Jaffrey/An Indian Reminiscence Anita Loos/Cocktail Parties of the Twenties George Plimpton/I, Bon Vivant, Who, Me? E. Annie Proulx/The Garlic War Claudia Roden/The Arabian Picnic Jane and Michael Stern/Two for the... Contributors to endless feasts include: James Beard/Cooking with James Beard: Pasta
Ray Bradbury/Dandelion Wine Robert P. Coffin/Night of Lo... |
cena:
87,18 |
![]() |
The Joslin Diabetes Great Chefs Cook Healthy Cookbook
ISBN: 9780743215886 / Angielski / Miękka / 308 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Five-Star Food for People with Diabetes
Living with diabetes doesn't mean you can't enjoy five-star food. With The Joslin Diabetes Great Chefs Cook Healthy Cookbook, you can savor sophisticated, restaurant-quality cuisine at home while maintaining your blood glucose levels and healthy lifestyle. Award-winning authors Frances Towner Giedt and Bonnie Sanders Polin, Ph.D., and 114 superstar chefs from around the world, in conjunction with the world-famous Joslin Diabetes Center, have come together to produce a cookbook of extraordinary food for special occasions, specifically... Five-Star Food for People with Diabetes
Living with diabetes doesn't mean you can't enjoy five-star food. With The Joslin Diabetes Grea... |
cena:
75,77 |