• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Cooking - Specific Ingredients - Chocolate

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Cooking >> Specific Ingredients - Chocolate

ilość książek w kategorii: 403

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 SWEET Chocolate Desserts Pearse, Rebekah 9781460985861 Createspace Independent Publishing Platform
SWEET Chocolate Desserts

ISBN: 9781460985861 / Angielski / Miękka / 174 str.

ISBN: 9781460985861/Angielski/Miękka/174 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Rebekah Pearse; Ara Shimoon
The long-awaited sequel to the underground classic SWEET Seasonal Desserts is pastry chef Rebekah Pearse's celebration of one of the world's most luxurious foods: chocolate. Rebekah has included some of her signature chocolate treats including Triple-Chocolate Malted Cake, the Smoky Chocolate Caramel Tart, and the infamous "Dirty Sexy" Truffle. Featuring sound technical advice for any level of chocolatier, as well as Rebekah's personal musings on this incredibly unique food.
The long-awaited sequel to the underground classic SWEET Seasonal Desserts is pastry chef Rebekah Pearse's celebration of one of the world's most luxu...
cena: 133,12 zł

 Les 7 pouvoirs du chocolat Riviere, Sebastien 9782955721506 Permission Chocolat
Les 7 pouvoirs du chocolat

ISBN: 9782955721506 / Francuski / Miękka / 204 str.

ISBN: 9782955721506/Francuski/Miękka/204 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sebastien Riviere
cena: 60,49 zł

 Chocolate Bliss: 150 Easy Chocolate Recipes Bonnie Scott 9781537774558 Createspace Independent Publishing Platform
Chocolate Bliss: 150 Easy Chocolate Recipes

ISBN: 9781537774558 / Angielski / Miękka / 174 str.

ISBN: 9781537774558/Angielski/Miękka/174 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bonnie Scott

Who doesn't love chocolate? This universal ingredient is enjoyed in everything from chocolate cakes, cookies, bars and brownies to mousse, frosting, candy and puddings. Whether it's a dark, decadent, over-the-top main flavor or a subtle, secondary ingredient to accent other ingredients, you can't go wrong with chocolate.
Browse through this assortment of 150 delicious and decadent chocolate treats for inspiration any time your family has a chocolate craving. Whether it's an over-the-top dessert for guests or a quick and easy snack for movie night, you're sure to find the perfect...

Who doesn't love chocolate? This universal ingredient is enjoyed in everything from chocolate cakes, cookies, bars and brownies to mousse, frosting...

cena: 40,31 zł

 Candy Clay Creations: How to Decorate Adorably Cute Treats Using 2-Ingredient Candy Clay Beth Jackson Klosterboer 9781539000433 Createspace Independent Publishing Platform
Candy Clay Creations: How to Decorate Adorably Cute Treats Using 2-Ingredient Candy Clay

ISBN: 9781539000433 / Angielski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9781539000433/Angielski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Beth Jackson Klosterboer
Do you love the look of fondant decorations, but hate the taste? How would you like something that looks and acts like fondant, but tastes like chocolate? It's... CANDY CLAY With a simple 2-ingredient recipe you can create your own homemade candy clay to decorate some amazing treats. In this 100 page book you'll learn how to make candy clay, fix greasy or dry candy clay, make candy clay decorations, and decorate 17 adorably cute treats using candy clay. This book is the ultimate guide to working with candy clay. You'll find in depth step-by-step instructions along with bright colorful photos...
Do you love the look of fondant decorations, but hate the taste? How would you like something that looks and acts like fondant, but tastes like chocol...
cena: 100,84 zł

 Bean-to-Bar Chocolate: America’s Craft Chocolate Revolution: The Origins, the Makers, and the Mind-Blowing Flavors Megan Giller 9781612128214 Workman Publishing
Bean-to-Bar Chocolate: America’s Craft Chocolate Revolution: The Origins, the Makers, and the Mind-Blowing Flavors

ISBN: 9781612128214 / Angielski / Twarda / 240 str.

ISBN: 9781612128214/Angielski/Twarda/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Megan Giller
Author Megan Giller invites fellow chocoholics on a fascinating journey through America's craft chocolate revolution. Learn what to look for in a chocolate bar and how to successfully pair chocolate with coffee, beer, spirits, cheese, and bread. This comprehensive celebration of chocolate busts some popular myths (like -white chocolate isn't chocolate-) and introduces you to more than a dozen of the hottest artisanal chocolate makers in the US today. You'll get a taste for the chocolate-making process and how chocolate's flavor depends on where the cocoa beans were grown -- then turn your...
Author Megan Giller invites fellow chocoholics on a fascinating journey through America's craft chocolate revolution. Learn what to look for in a choc...
cena: 85,71 zł

 Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook Dandelion Chocolate 9780451495358 Clarkson Potter Publishers
Making Chocolate: From Bean to Bar to S'more: A Cookbook

ISBN: 9780451495358 / Angielski / Twarda / 368 str.

ISBN: 9780451495358/Angielski/Twarda/368 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Dandelion Chocolate
One of the country's most celebrated craft chocolate makers explains how to make chocolate from scratch in your own kitchen. From sourcing beans to the mechanics and machinery of making bars, this is the first ever guide to making chocolate from start to finish, with 30 recipes for desserts and treats.


Founded in 2010 as a quirky passion project by two friends from the San Francisco tech world, Dandelion Chocolate has grown to become one of the most admired leaders in craft chocolate--a growing movement akin to that of craft coffee. Making chocolate out of only two...

One of the country's most celebrated craft chocolate makers explains how to make chocolate from scratch in your own kitchen. From sourcing beans to th...
cena: 153,72 zł

 Cake Decorating: How To Make And Use Chocolate Plastic Niekerk, Brenda Van 9781545437162 Createspace Independent Publishing Platform
Cake Decorating: How To Make And Use Chocolate Plastic

ISBN: 9781545437162 / Angielski / Miękka / 64 str.

ISBN: 9781545437162/Angielski/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Brenda Van Niekerk
cena: 64,48 zł

 How to Make Your Own Chocolate Molds: Tastes good, looks awesome, and you made it! Just add chocolate. Miller, Michelle 9781548773090 Createspace Independent Publishing Platform
How to Make Your Own Chocolate Molds: Tastes good, looks awesome, and you made it! Just add chocolate.

ISBN: 9781548773090 / Angielski / Miękka / 128 str.

ISBN: 9781548773090/Angielski/Miękka/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Stan Farrell; Michelle Miller; Shawn Lemelin
cena: 32,28 zł

 Chocolate Bible Mcfadden Christine 9781781460467 Anness Publishing
Chocolate Bible

ISBN: 9781781460467 / Angielski / Miękka / 256 str.

ISBN: 9781781460467/Angielski/Miękka/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mcfadden Christine
A wonderful guide to the irresistible world of chocolate, with sumptuous photographs. Packed with classic recipes from around the world.
A wonderful guide to the irresistible world of chocolate, with sumptuous photographs. Packed with classic recipes from around the world.
cena: 50,40 zł

 Chocolate is The New Sexy:
Chocolate is The New Sexy: "The Dark, The Milk, The White Chocolate recipes from around the world"

ISBN: 9781976580192 / Angielski / Miękka / 54 str.

ISBN: 9781976580192/Angielski/Miękka/54 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Clydex
cena: 21,71 zł

 Chocolate Lover's Cookbook: 60 Super #Delish Chocolate Recipes Belle, Rhonda 9781539812814 Createspace Independent Publishing Platform
Chocolate Lover's Cookbook: 60 Super #Delish Chocolate Recipes

ISBN: 9781539812814 / Angielski / Miękka / 34 str.

ISBN: 9781539812814/Angielski/Miękka/34 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Rhonda Belle
cena: 24,17 zł

 Who Doesn't Love Chocolate? Donald Gorbach 9781978434837 Createspace Independent Publishing Platform
Who Doesn't Love Chocolate?

ISBN: 9781978434837 / Angielski / Miękka / 184 str.

ISBN: 9781978434837/Angielski/Miękka/184 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Donald Gorbach
cena: 40,15 zł

 Handmade Chocolate Adi Endevelt 9781983934803 Createspace Independent Publishing Platform
Handmade Chocolate

ISBN: 9781983934803 / Angielski / Miękka / 56 str.

ISBN: 9781983934803/Angielski/Miękka/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Adi Endevelt
cena: 52,26 zł

 Unbaked Chocolate Cakes And Cookies Fallon, Mealla H. 9781721152520 Createspace Independent Publishing Platform
Unbaked Chocolate Cakes And Cookies

ISBN: 9781721152520 / Angielski / Miękka / 70 str.

ISBN: 9781721152520/Angielski/Miękka/70 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mealla H. Fallon
cena: 70,13 zł

 Keto Fat Bombs: 70 Savory & Sweet Ketogenic, Paleo & Low Carb Diets Recipes Cook: Healthy Keto Fat Bomb Recipes to Lose Weight by Eati Brendan Fawn 9781721954551 Createspace Independent Publishing Platform
Keto Fat Bombs: 70 Savory & Sweet Ketogenic, Paleo & Low Carb Diets Recipes Cook: Healthy Keto Fat Bomb Recipes to Lose Weight by Eati

ISBN: 9781721954551 / Angielski / Miękka / 164 str.

ISBN: 9781721954551/Angielski/Miękka/164 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Brendan Fawn
cena: 42,74 zł

 Your Box of Chocolates: Make Eye-Catching Mouth-Watering Chocolates Easily and Expertly Toni Alessi 9781720078425 Independently Published
Your Box of Chocolates: Make Eye-Catching Mouth-Watering Chocolates Easily and Expertly

ISBN: 9781720078425 / Angielski / Miękka / 58 str.

ISBN: 9781720078425/Angielski/Miękka/58 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Toni Alessio Hile
cena: 35,87 zł

 Easy Fudge Cookbook: A Fudge Cookbook for Fudge Lovers, Filled with Delicious Fudge Recipes Booksumo Press 9781545034996 Createspace Independent Publishing Platform
Easy Fudge Cookbook: A Fudge Cookbook for Fudge Lovers, Filled with Delicious Fudge Recipes

ISBN: 9781545034996 / Angielski / Miękka / 44 str.

ISBN: 9781545034996/Angielski/Miękka/44 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Booksumo Press
cena: 40,92 zł

 Frosting Cake Recipes: Separate note page for 25 different titles for comments, Peterson, Chritina 9781728747491 Independently Published
Frosting Cake Recipes: Separate note page for 25 different titles for comments,

ISBN: 9781728747491 / Angielski / Miękka / 56 str.

ISBN: 9781728747491/Angielski/Miękka/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Chritina Peterson
cena: 48,98 zł

 The Ultimate Chocolate Recipe Book Les Ilagan 9781519406873 Createspace Independent Publishing Platform
The Ultimate Chocolate Recipe Book

ISBN: 9781519406873 / Angielski / Miękka / 120 str.

ISBN: 9781519406873/Angielski/Miękka/120 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Les Ilagan
cena: 93,33 zł

 The Ultimate Chocolate Recipe Book Les Ilagan 9781517398750 Createspace Independent Publishing Platform
The Ultimate Chocolate Recipe Book

ISBN: 9781517398750 / Angielski / Miękka / 130 str.

ISBN: 9781517398750/Angielski/Miękka/130 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Les Ilagan
cena: 36,28 zł

Pierwsza Podprzednia  4  5  6  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia