• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pandey Ram Krishna - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Optimization of Process Parameters for Ohmic Heating of Ginger Paste Pandey Ram Krishna                       Sakharam K. S. 9783659426391 LAP Lambert Academic Publishing
Optimization of Process Parameters for Ohmic Heating of Ginger Paste

Pandey Ram Krishna Sakharam K. S.
Ohmic heating can be suitably used for production of acceptable yellowish coloured ginger paste. Electrical conductivity increases and time of heating decreases with increasing salt level of ginger paste. Temperature of 80 C is sufficient for ohmic heating of ginger paste. Microbial load is negligible in ohmically treated ginger paste for all the combinations of salt levels and voltage gradients. Ohmic heating treatment keeps the pH and TSS of ginger paste well within the acceptable range. Optimization of process parameters indicates that the optimum conditions of voltage gradient, salt level...
Ohmic heating can be suitably used for production of acceptable yellowish coloured ginger paste. Electrical conductivity increases and time of heating...
cena: 246,14 zł
 Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes Pandey Ram Krishna                       Kumar Arvind 9783659688652 LAP Lambert Academic Publishing
Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes

Pandey Ram Krishna Kumar Arvind
Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservation of carrots with an ultimate aim of improving storability by reducing its moisture content. Total drying time considerably reduced with increase in drying temperature from 55 to 75 0C. The constant rate period was found to be absent, only falling rate period was observed in all the experimental conditions. The Page model described the drying behavior of carrot cubes satisfactorily. The rehydration ratio increased with increased drying...
Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservat...
cena: 178,89 zł
 Microwave Assisted Tray Drying of Green Chilli: Parameter Optimization Alam Iftikhar                            Pandey Ram Krishna 9783659705076 LAP Lambert Academic Publishing
Microwave Assisted Tray Drying of Green Chilli: Parameter Optimization

Alam Iftikhar Pandey Ram Krishna
Green chilli (Capsicum annuum L.) is perishable and deteriorates after harvesting; hence there is need to apply an appropriate post harvest technology to prolong the shelf life of the green chilli. The Exponential model described the drying behaviour of green chilli satisfactorily. Drying time, dehydration ratio, carotene, chlorophyll, and color were taken as dependent variables in the study. The moisture of fresh green chilli varied from 523.17 to 871.31 % (d. b.) while moisture content of dried green chilli was in the range of 44.48 to 5.38% (d. b.). Total drying time ranged between 150 to...
Green chilli (Capsicum annuum L.) is perishable and deteriorates after harvesting; hence there is need to apply an appropriate post harvest technology...
cena: 246,14 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia