• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Carlos Alvarado - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Identificación de BAL asociadas con los aromas del queso de cabra Duran Nieto Luis Eduardo 9783844349535 Editorial Acad Mica Espa Ola
Identificación de BAL asociadas con los aromas del queso de cabra

Duran Nieto Luis Eduardo
Los atributos sensoriales de los quesos estan marcadamente influenciados por los microorganismos presentes en ellos, siendo determinante las bacterias acido lacticas (BAL). La produccion comercial y el uso de dichas bacterias ha crecido rapidamente en la industria de alimentos, por las ventajas de su uso, como mayor velocidad en la produccion de acido lactico, la produccion de aromas y sabores deseados, la tolerancia a la sal y la produccion de bacteriocinas. En la actualidad se estudian los sistemas proteoliticos del Lactococus lactis y la inclusion de peptidasas de Lactobacillus para...
Los atributos sensoriales de los quesos estan marcadamente influenciados por los microorganismos presentes en ellos, siendo determinante las bacterias...
cena: 219,69
 Tujunga Carlos Alvarado 9780999567104 Determined2 Publishing
Tujunga

Carlos Alvarado
cena: 55,99
 Cry Watercolors: D2 Edition Herman Lopez Alexandra Kube Carlos Alvarado 9780999567128 Determined2 Publishing
Cry Watercolors: D2 Edition

Herman Lopez Alexandra Kube Carlos Alvarado
cena: 39,93
 
Para Nunca Olvidar: La Promesa del Amor

Carlos Alvarado Herman Lopez Pila Vicent
cena: 56,74


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia