• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Michael Symons - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC
 A History of Cooks and Cooking Symons, Michael 9780252025808 University of Illinois Press
A History of Cooks and Cooking

Symons, Michael
A history of the art of cooking begins with the clay ovens of the prehistoric Mediterranean world and the the bronze ovens of ancient China and paints a vivid portrait of what would follow in Asian street markets, palace kitchens, greasy diners, and Taco Bell.
A history of the art of cooking begins with the clay ovens of the prehistoric Mediterranean world and the the bronze ovens of ancient China and paints...
cena: 126,25
 A History of Cooks and Cooking Michael Symons 9780252071928 University of Illinois Press
A History of Cooks and Cooking

Michael Symons
'Man is the cooking animal', said the biographer James Boswell. This sentiment is the foundation of a remarkable and innovative approach to human history by the Australian restauranteur and food critic, Michael Symons.
'Man is the cooking animal', said the biographer James Boswell. This sentiment is the foundation of a remarkable and innovative approach to human hist...
cena: 97,10
 One Continuous Picnic: A Gastronomic History of Australian Eating Symons, Michael 9780522853230 Melbourne University Publishing
One Continuous Picnic: A Gastronomic History of Australian Eating

Symons, Michael
Australians first confronted the oddities of their national cuisine when this gastronomic classic appeared 25 years ago. Because Australia never had a peasant farming class with local cooking customs, the book explains, camp food became the mainstay of the Aussie dining tradition. Portable weekly rations of mutton, flour, and tea had turned the early settlers into a mobile army, and their suburbanite descendants still survive on tins of jam, condensed milk, camp pie, and beer. A cry for action, the book successfully launched a new Australian taste for fresh produce, farm markets, and...
Australians first confronted the oddities of their national cuisine when this gastronomic classic appeared 25 years ago. Because Australia never had a...
cena: 135,98


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia