wyszukanych pozycji: 8
Unraubik
ISBN: 9788195163779 / Marathi / Miękka / 2021 / 146 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
73,33 zł |
Let's Learn German A1: Grammar and everyday spoken German for beginners
ISBN: 9781684875924 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
97,84 zł |
Girnar Guru Dattatreya Shikhar: Where science merges with the supreme divinity!
ISBN: 9781685638955 / Angielski / Miękka / 2021 / 96 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
60,49 zł |
What Not to do at SSB Interviews: Let's ensure you don't get rejected
ISBN: 9781685638627 / Angielski / Miękka / 2021 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
49,48 zł |
Quality of retort processed Chettinad chicken : Retort processed Chettinad chicken
ISBN: 9783659232817 / Angielski / Miękka / 2012 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
224,84 zł |
Synthesis and Biological Evaluation of Some New Oxadiazole Analogues
ISBN: 9786200211453 / Angielski / Miękka / 2019 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
251,91 zł |
Utilization of Spent Hen for Pet Food Production
ISBN: 9783848480197 / Angielski / Miękka / 2012 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. This book is a result of the dissertation of P.Karthik carried out in 2007. The topic was chosen with a specific objective of suggesting alternate use of spent hens - a byproduct of layer poultry industry in pet food production.This book contains many references on spent hen meat, rendering, and pet food production. The information will be useful to students, researchers and entrepreneurs.It will also be of interest to the technical managers in poultry industry.
This book is a result of the dissertation of P.Karthik carried out in 2007. The topic was chosen with a specific objective of suggesting alternate use...
|
|
cena:
224,84 zł |
Preparation and preservation of Shredded Meat Product : A guide to evaluate the quality and storage stability of dried meat snack
ISBN: 9783639514612 / Angielski / Miękka / 2015 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
274,85 zł |