• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Vasantba Jadeja » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 12

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Solid State Fermentation Profile for Alpha Amylase Production Jadeja Vasantba 9783659561894
Solid State Fermentation Profile for Alpha Amylase Production

ISBN: 9783659561894 / Angielski / Miękka / 2014 / 72 str.

ISBN: 9783659561894/Angielski/Miękka/2014/72 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Vasantba
Solid state fermentation (SSF) is a biomolecule synthesis process used in the nourishment, medicine, cosmetic, energy and material industries. These synthesized products are mostly metabolites spawned by microbes grown on a solid provision selected for this purpose. This technology for the culture of microbes is an potential alternative to liquefied or immersed fermentation, used principally for industrial purposes. Alpha amylase enzyme represents a group of carbohydrate hydrolyzing enzyme which founds its application in variety of industrial sectors. The given book represents an useful study...
Solid state fermentation (SSF) is a biomolecule synthesis process used in the nourishment, medicine, cosmetic, energy and material industries. These s...
cena: 178,47

 Isolation & Characterization of Biosurfactant Producing Bacteria Jadeja, Vasantba 9783659544088
Isolation & Characterization of Biosurfactant Producing Bacteria

ISBN: 9783659544088 / Angielski / Miękka / 2014 / 96 str.

ISBN: 9783659544088/Angielski/Miękka/2014/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Vasantba
Biosurfactants are amphiphilic compounds i.e., they contain both hydrophilic and hydrophobic moieties which partitions preferentially at the interfaces such as liquid/liquid , gas/liquid or solid/liquid interfaces. This facilitates properties like emulsification, foaming, detergency and dispersing. Their low toxicity and eco-friendly nature and the wide range of potential Industrial applications in bioremediation, health care, food processing and oil industries makes them a highly useful group of chemical surfactants with respect to their biocompatibility,lower toxicity, higher...
Biosurfactants are amphiphilic compounds i.e., they contain both hydrophilic and hydrophobic moieties which partitions preferentially at the interface...
cena: 245,56

 Antibacterial activity of spices against selected pathogens Jadeja, Vasantba 9783659742989
Antibacterial activity of spices against selected pathogens

ISBN: 9783659742989 / Angielski / Miękka / 2015 / 108 str.

ISBN: 9783659742989/Angielski/Miękka/2015/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Pravina J.
A spice is a dried seed, fruit, root, bark, or vegetable substance primarily used for flavoring, coloring or preserving food. Sometimes a spice is used to mask other flavors. Spices are distinguished from herbs, which are parts of leafy green plants used or flavoring or as a garnish.Spices and herbs have been used as food additives since ancient times, as flavouring agents but also as natural food preservatives. A number of spices shows antimicrobial activity against different types of microorganisms. This book gives a literature review of recent investigations considering antimicrobial...
A spice is a dried seed, fruit, root, bark, or vegetable substance primarily used for flavoring, coloring or preserving food. Sometimes a spice is use...
cena: 245,56

 Dye Decolourization Potential of Dye Resistant Microbes Jadeja Vasantba 9783659665059
Dye Decolourization Potential of Dye Resistant Microbes

ISBN: 9783659665059 / Angielski / Miękka / 2015 / 52 str.

ISBN: 9783659665059/Angielski/Miękka/2015/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Vasantba
Textile-processing wastewaters, typically with higher content of dye which usually shows highly colored water and discharge in open water bodies, presents an aesthetic problem. As dyes are designed it is chemically and photolytically stable, they are highly persistent in natural environments. The release of dyes may therefore present an eco toxic hazard and introduces the potential danger of bio accumulation that may by transport through the food chain. These microbial strains were efficient dye resistant and had high dye decolorization potential, and could be exploited for the development...
Textile-processing wastewaters, typically with higher content of dye which usually shows highly colored water and discharge in open water bodies, pres...
cena: 160,58

 Physicochemical and microbial analysis of water samples from Rajkot Jadeja Vasantba J. 9783659759246
Physicochemical and microbial analysis of water samples from Rajkot

ISBN: 9783659759246 / Angielski / Miękka / 2015 / 64 str.

ISBN: 9783659759246/Angielski/Miękka/2015/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Vasantba J.
In the present study physical, chemical and microbiological characteristics of the water from different sites of Rajkot, Gujarat (India). Diseases related to contamination of drinking water constitute a major problem on human health. Intervention to improve the quality of drinking water provides significant benefits to health. Therefore, in this study 30 samples were collected. The various Physical and Chemical parameters studied were Odor, Taste, pH, TDS, TSS, Total Hardness, Calcium, Sulfate, Nitrate and Phosphate. The result indicated that physical parameters i.e., Odor, Taste and pH were...
In the present study physical, chemical and microbiological characteristics of the water from different sites of Rajkot, Gujarat (India). Diseases rel...
cena: 178,47

 Evaluating Mnp Catalyzed Dye Decolourizing Potential of Fungi Jadeja Vasantba J. 9783659179457
Evaluating Mnp Catalyzed Dye Decolourizing Potential of Fungi

ISBN: 9783659179457 / Angielski / Miękka / 2014 / 92 str.

ISBN: 9783659179457/Angielski/Miękka/2014/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jadeja Vasantba J.
Due to rapid industrialization, urbanization and other developments, there is a constant threat to clean environment and to the depleting natural resources. A wide variety of dyes are used by textile industries, which after processing, released into the environment. These dyes are highly stable and resistance to microbial degradation. These xenobiotics compounds are of human concern, due to their toxicity and environmental persistent.In the present study, commercially available dyes employed for such dyeing and printing of cotton fabrics have been used to study biodegradation by the enzyme...
Due to rapid industrialization, urbanization and other developments, there is a constant threat to clean environment and to the depleting natural reso...
cena: 245,56

 Optimization of Enzymatic kinetics by Fed Batch Fermentation : The most economical way for enzyme production Jadeja, Vasantba; Jadeja, Pravina J. 9783659689215
Optimization of Enzymatic kinetics by Fed Batch Fermentation : The most economical way for enzyme production

ISBN: 9783659689215 / Angielski / Miękka / 2015 / 84 str.

ISBN: 9783659689215/Angielski/Miękka/2015/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Vasantba Jadeja; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47

 Analyse physico-chimique et microbienne d'?chantillons d'eau provenant de Rajkot Vasantba J. Jadeja Pravina J. Jadeja 9786209327193
Analyse physico-chimique et microbienne d'?chantillons d'eau provenant de Rajkot

ISBN: 9786209327193 / Francuski

ISBN: 9786209327193/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47

 Physikalisch-chemische und mikrobiologische Analyse von Wasserproben aus Rajkot Vasantba J. Jadeja Pravina J. Jadeja 9786209287374
Physikalisch-chemische und mikrobiologische Analyse von Wasserproben aus Rajkot

ISBN: 9786209287374 / Niemiecki

ISBN: 9786209287374/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47

 An?lise f?sico-qu?mica e microbiana de amostras de ?gua de Rajkot Vasantba J. Jadeja Pravina J. Jadeja 9786209398568
An?lise f?sico-qu?mica e microbiana de amostras de ?gua de Rajkot

ISBN: 9786209398568 / Portugalski

ISBN: 9786209398568/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47

 Analisi fisico-chimica e microbiologica di campioni d'acqua provenienti da Rajkot Vasantba J. Jadeja Pravina J. Jadeja 9786209221996
Analisi fisico-chimica e microbiologica di campioni d'acqua provenienti da Rajkot

ISBN: 9786209221996 / Włoski

ISBN: 9786209221996/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47

 Analiza fizykochemiczna i mikrobiologiczna pr?bek wody z Rajkot Vasantba J. Jadeja Pravina J. Jadeja 9786209376269
Analiza fizykochemiczna i mikrobiologiczna pr?bek wody z Rajkot

ISBN: 9786209376269 / Polski

ISBN: 9786209376269/Polski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
; Pravina J. Jadeja
cena: 178,47


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia