• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Thomas Croguennec » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Milk and Dairy Products: Some Challenges for the Dairy Industry Val?rie Gagnaire Thomas Croguennec 9781789451719
Milk and Dairy Products: Some Challenges for the Dairy Industry

ISBN: 9781789451719 / Angielski

ISBN: 9781789451719/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Valérie Gagnaire; Thomas Croguennec
cena: 677,75

 Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging Romain Jeantet Thomas Croguennec Pierre Schuck 9781848219335
Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging

ISBN: 9781848219335 / Angielski / Twarda / 2016 / 346 str.

ISBN: 9781848219335/Angielski/Twarda/2016/346 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Romain Jeantet; Thomas Croguennec; Pierre Schuck

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book -Science des aliments- published in 2006 by Lavoisier. -Science des aliments- is a general and introductory food science and technology handbook, based on the authors' Masters and PhD courses and research experiences. The book is concise, pedagogical and informative...

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also acce...

cena: 713,44

 Handbook of Food Science and Technology 3: Food Biochemistry and Technology Jeantet, Romain; Croguennec, Thomas; Schuck, Pierre 9781848219342
Handbook of Food Science and Technology 3: Food Biochemistry and Technology

ISBN: 9781848219342 / Angielski / Twarda / 2016 / 436 str.

ISBN: 9781848219342/Angielski/Twarda/2016/436 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products; with the use of separation and assembly technologies, food technologists and engineers now increasingly understand and control the preparation of a large diversity of ingredients using additional properties to move from the raw materials into new food products.

Taking into account the fundamental basis and technological specificities...

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, c...

cena: 713,44

 Handbook of Food Science and Technology 1: Food Alteration and Food Quality Jeantet, Romain; Croguennec, Thomas; Schuck, Pierre 9781848219328
Handbook of Food Science and Technology 1: Food Alteration and Food Quality

ISBN: 9781848219328 / Angielski / Twarda / 2016 / 272 str.

ISBN: 9781848219328/Angielski/Twarda/2016/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

The authors' main focus is on the biological and physical-chemical stabilization of food, and the quality assessment control methods and normative aspects of the subsequent processes.

Presented across three parts, the authors offer a detailed account of the scientific basis and technological knowledge needed to understand agro-food transformation. From biological analyses and process engineering,...

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their ...

cena: 713,44


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia