• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Science of Animal Growth and Meat Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Science of Animal Growth and Meat Technology

ISBN-13: 9780128152775 / Angielski / Miękka / 2018 / 300 str.

Steven M. Lonergan; David G. Topel; Dennis N. Marple
The Science of Animal Growth and Meat Technology Steven M. Lonergan David G. Topel Dennis N. Marple 9780128152775 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Science of Animal Growth and Meat Technology

ISBN-13: 9780128152775 / Angielski / Miękka / 2018 / 300 str.

Steven M. Lonergan; David G. Topel; Dennis N. Marple
cena 383,72
(netto: 365,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 381,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Microbiology
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128152775
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
300
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.6
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Historical Perspectives of the Meat and Animal Industry and their Relationship to Animal Growth, body Composition, and Meat Technology
2. Prenatal Growth and its Relationship to Carcass and Meat Quality Traits
3. Bone Growth and Development with Relationships to Live Animal and Carcass Evaluation
4. Muscle Growth and Development and Relationships to Meat Quality and Composition
5. Fat Cells in Domestic Animals
6. Growth Curves and Growth Patterns
7. Harvest Processes for Meat
8. Methods to Measure Body Composition of Domestic Animals
9. Intrinsic Cues of Fresh Meat Quality
10. Conversion of Muscle to Meat
11. Muscle Structure and Function
12. Meat Microbiology and Safety
13. Fresh and Cured Meat Processing and Preservation
14. Sausage Processing and Production
15. Packaging for Meat and Meat Products



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia