wyszukanych pozycji: 38
![]() |
Extraction Processes in the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128195161 / Angielski / Miękka / 2023 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1001,99 zł |
![]() |
Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes: Volume 1 in the Nanoencapsulation in the Food Industry Series Volume 1
ISBN: 9780128156636 / Angielski / Miękka / 2019 / 668 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 5
ISBN: 9780128156650 / Angielski / Miękka / 2020 / 532 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 7
ISBN: 9780128157251 / Angielski / Miękka / 2021 / 314 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Nanoemulsions: Formulation, Applications, and Characterization
ISBN: 9780128118382 / Angielski / Miękka / 2018 / 664 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Nanoemulsions: Formulation, Applications, and Characterization provides detailed information on the production, application and characterization of food nanoemulsion as presented by experts who share a wealth of experience. Those involved in the nutraceutical, pharmaceutical and cosmetic industries will find this a useful reference as it addresses findings related to different preparation and formulation methods of nanoemulsions and their application in different fields and products. As the last decade has seen a major shift from conventional emulsification processes towards... Nanoemulsions: Formulation, Applications, and Characterization provides detailed information on the production, application and characteriza... |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Handbook of Food Nanotechnology: Applications and Approaches
ISBN: 9780128158661 / Angielski / Miękka / 2020 / 624 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Nanoencapsulation of Food Ingredients by Specialized Equipment: Volume 3 in the Nanoencapsulation in the Food Industry Series Volume 3
ISBN: 9780128156711 / Angielski / Miękka / 2019 / 478 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products: Volume 6
ISBN: 9780128157268 / Angielski / Miękka / 2020 / 550 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Transporting Operations of Food Materials Within Food Factories: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128185858 / Angielski / Miękka / 2022 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1016,65 zł |
![]() |
Postharvest and Postmortem Processing of Raw Food Materials: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128185728 / Angielski / Miękka / 2021 / 410 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1016,65 zł |
![]() |
Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries
ISBN: 9780128094365 / Angielski / Miękka / 2017 / 636 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries is a compendium which collects, in an easy and compact way, state-of-the-art details on techniques for nanoencapsulation of bioactive compounds in food and nutraceutical industries. The book addresses important modern technologies, including biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes, such as nano-liposomes and nano-emulsions, process based nano-encapsulation, such as electro-spinning and nano-spray drying, natural nano-carrier based processes, like casein and starch... Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries is a compendium which collects, in an easy and compact way, state-o... |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Emerging Thermal Processes in the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128221075 / Angielski / Miękka / 2022 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1001,99 zł |
![]() |
Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes: Volume 2 in the Nanoencapsulation in the Food Industry Series Volume 2
ISBN: 9780128156735 / Angielski / Miękka / 2019 / 564 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
757,61 zł |
![]() |
High-Temperature Processing of Food Products: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128186183 / Angielski / Miękka / 2022 / 342 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
757,61 zł |
![]() |
Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 4
ISBN: 9780128156674 / Angielski / Miękka / 2020 / 696 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
767,38 zł |
![]() |
Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128184738 / Angielski / Miękka / 2021 / 496 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
958,00 zł |
![]() |
Thermal Processing of Food Products by Steam and Hot Water: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128186169 / Angielski / Miękka / 2022 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
757,61 zł |
![]() |
Extrusion and Size Change Processes in the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128195185 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
797,48 zł |
![]() |
Encapsulation of Nano-Emulsions by Spray Drying
ISBN: 9783838319476 / Angielski / Miękka / 2009 / 228 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
354,20 zł |
![]() |
Non-Thermal Food Processing Operations: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
ISBN: 9780128187173 / Angielski / Miękka / 2022 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1001,99 zł |