wyszukanych pozycji: 3
![]() |
The Low-Carb, Healthy Fat Bible
ISBN: 9781472140982 / Angielski / Miękka / 2019 / 256 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Ideal for both seasoned Low-Carb, Healthy Fat (LCHF) enthusiasts and new converts alike, The Low-Carb, Healthy Fat Bible takes readers on a practical, easy-to-follow nutritional journey that is simple enough to weave into anyone's lifestyle. Welcome to the low-carb revolution.
Ideal for both seasoned Low-Carb, Healthy Fat (LCHF) enthusiasts and new converts alike, The Low-Carb, Healthy Fat Bible takes readers on a practical,...
|
cena:
95,35 |
![]() |
The Real Meal Revolution: The Radical, Sustainable Approach to Healthy Eating
ISBN: 9781472135698 / Angielski / Miękka / 2016 / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) 'Scientists labelled fat the enemy . . . they were wrong.'
Time magazine We've been told for years that eating fat is bad for us, that it is a primary cause of high blood pressure, heart disease and obesity. The Real Meal Revolution debunks this lie and shows us the way back to restored health through eating what human beings are meant to eat. This book will radically transform your life by showing you clearly, and easily, how to take control of not just your weight, but your overall health, too - through what you eat. And you can eat meat, seafood, eggs, cheese,... 'Scientists labelled fat the enemy . . . they were wrong.'
Time magazine We've been told for years that eating fat is bad for us, that i... |
cena:
100,41 |
![]() |
Banting. Jedz i chudnij
ISBN: 9788368126075 / Polski / broszurowa / 2025 / 280 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Książka odpowiada na wiele pytań między innymi: Skąd wiadomo, że węglowodany są dla człowieka szkodliwe? A jednocześnie dlaczego tłuszcze zwierzęce i mięso są dla organizmu ludzkiego pożyteczne? Jaka jest natura uczucia głodu? Dlaczego i kiedy człowiek tyje? I dlaczego tak trudno jest schudnąć? Czy wysoki cholesterol zabija? Dlaczego otyłość jest taka groźna? Dlaczego, pomimo rozwoju farmacji i wzrostu poziomu życia ludzi rośnie liczba zachorowań na tzw. choroby cywilizacyjne?Wiele z nich nie ma charakteru intuicyjnego i aby na nie odpowiedzieć, konieczne było...
Książka odpowiada na wiele pytań między innymi: Skąd wiadomo, że węglowodany są dla człowieka szkodliwe? A jednocześnie dlaczego tłuszcze z...
|
cena:
81,90 |