• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Radomir Lasztity » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Chemistry of Cereal Proteins Radomir Lasztity 9780849327636
The Chemistry of Cereal Proteins

ISBN: 9780849327636 / Angielski / Twarda / 1995 / 336 str.

ISBN: 9780849327636/Angielski/Twarda/1995/336 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Radomir Lasztity
In the past decade, since the first edition was published, the study of cereal protein chemistry has grown and changed. New separation techniques have been introduced while the application of achievements of molecular biology and genetic engineering of proteins has progressed dramatically. This new edition includes these advances and updates the chemistry of cereal proteins for all specialists working in theory and practice of cereal grain production and processing.
In the past decade, since the first edition was published, the study of cereal protein chemistry has grown and changed. New separation techniques have...
cena: 1263,03

 Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins: Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino A Lásztity, Radomir 9789401088442
Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins: Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino A

ISBN: 9789401088442 / Angielski / Miękka / 2012 / 680 str.

ISBN: 9789401088442/Angielski/Miękka/2012/680 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Radomir Lasztity; Mate Hidvegi
Cereals belong to the most important elements in the history of mankind. From the beginning of agriculture, cereals have been by far the most important staple food in the world. Although the cereal consumption decreased to a low level in the developed countries in Europe and North America, in the devel oping countries over two-thirds of the calorie and protein intake is based on cereals. A substantial quantity of cereals goes indirectly into food via feed to animals. Generally, cereal proteins are classified as proteins of lower biological value because of shortage in lysine and some other...
Cereals belong to the most important elements in the history of mankind. From the beginning of agriculture, cereals have been by far the most importan...
cena: 402,53

 Use of Yeast Biomass in Food Production Anna Halasz Radomir Lasztity  9780367450724
Use of Yeast Biomass in Food Production

ISBN: 9780367450724 / Angielski / Miękka / 2019 / 352 str.

ISBN: 9780367450724/Angielski/Miękka/2019/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Anna Halasz;Radomir Lasztity
Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for thousands of years and offers significant advantages when compared to other potential new microbial protein sources. Use of Yeast Biomass in Food Production provides up-to-date information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts, discusses the biotechnological basis of yeast production and possibilities for influencing yeast biomass composition using new techniques in molecular biology. The book examines techniques for...
Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for th...
cena: 301,14

 Use of Yeast Biomass in Food Production Anna Halasz Radomir Lasztity George G. Riffkin 9780849358661
Use of Yeast Biomass in Food Production

ISBN: 9780849358661 / Angielski / Twarda / 1990 / 352 str.

ISBN: 9780849358661/Angielski/Twarda/1990/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Anna Halasz; Radomir Lasztity; George G. Riffkin
Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for thousands of years and offers significant advantages when compared to other potential new microbial protein sources. Use of Yeast Biomass in Food Production provides up-to-date information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts, discusses the biotechnological basis of yeast production and possibilities for influencing yeast biomass composition using new techniques in molecular biology. The book examines techniques for...
Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for th...
cena: 2428,91


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia