• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Water in Foods and Biological Materials » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Water in Foods and Biological Materials

ISBN-13: 9781566765893 / Angielski / Twarda / 1997 / 312 str.

R. Roger Ruan; Paul L. Chen; R. Roger Raun
Water in Foods and Biological Materials R. Roger Ruan Paul L. Chen R. Roger Raun 9781566765893 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Water in Foods and Biological Materials

ISBN-13: 9781566765893 / Angielski / Twarda / 1997 / 312 str.

R. Roger Ruan; Paul L. Chen; R. Roger Raun
cena 1365,78 zł
(netto: 1300,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1351,81 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is the first book on nuclear magnetic resonance study of water in food and biological materials. The authors present the methodology, research, and development results of qualitative and quantitative analysis of water in foods and biological materials using NMR and MRI.
This book provides the latest NMR and MRI techniques for those researchers who have an interest in relationships between water and:
*chemical reactivity
*microbial activity
*physiochemical properties and changes
*structural properties and changes in foods and biological materials
In addition, the authors emphasize experimental techniques and data interpretation skills for the study of mobility of water and its role in processing and storage of foods and biological materials.
Authors Ruan and Chen explain how the "state of water" concept will greatly add to the reader's understanding of the role of water in chemical, physical and microbial changes occurring in foods and biological materials.
Understanding the relationships between water and chemical reactivity, microbial activity, and physiochemical and structural properties and changes in foods is an important key to effective food R&D, as well as quality control in processing and storage.
This book provides advanced information on these relationships using the tools of NMR and MRI. Emphasis is placed on experimental techniques and data interpretation skills for the study of mobility of water and its role in processing and storage of foods. Many new techniques and applications are examined. More than 140 schematics, images and graphs illustrate NMR/MRI principles, techniques, applications and results.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Food Content Guides
Wydawca:
CRC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781566765893
Rok wydania:
1997
Ilość stron:
312
Waga:
0.55 kg
Wymiary:
24.13 x 15.19 x 2.18
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Each chapter ends with a section of references. Nuclear Magnetic Resonance TechniquesBasic Principles of NMR: - Vector Diagrams of Magnetization - Relaxation Processes - Measurement of Relaxation Times - NMR Spectrometer Hardware - Magnetic Resonance Imaging (MRI): - Conventional Microscopy versus Magnetic Resonance Imaging - Basic Principle of MRI - Imaging Relaxation Time, Chemical Shift, and Flow Velocity - MRI Hardware - Incorporation of Experimental Devices into MRI Instrument Aspects of Water in Food and Biological SystemsIntroduction - Chemical Composition and Structure of Water - Bonding in Water - Mobility of Water in Biopolymers - Research Interests in Water in Food and Biological Materials: - Water Content versus Water Mobility - Migration of Water - Glass Transition - Chemical and Biochemical Reactions - Physiological States of Biological Materials Rapid Determination of Moisture in Food and Biological MaterialsIntroduction - Basic Principles - Techniques: - Liquid-Solid Ratio Method - Proportional Method - Model Fitting Method - Spin-Echo Method - High Resolution Method - Composite Pulse Sequence Method Migration of Water Introduction - Moisture Distribution in Low and Intermediate Moisture Foods and Biological Materials - Mapping of Moisture and Fat Separately in Foods: - Chemical Shift Selective (CHESS) Presaturation - Frequency-Selective: - Excitation - Dixons Method - Relaxation Based Suppression Techniques - Hybrid Techniques - Real-Time Monitoring of Food Processes: - Diffusion of Water in Model Systems - Barley Steeping - Soaking of Navybeans - Drying of Soybeans - Cheese Cooling - Freeze-Thaw Cycles during Freezing Storage - Use of Pulsed Field Gradient (PFG) NMR to Study Diffusional Characteristics - MRI Experiment and Computer Simulation for Modeling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer in Cheese: - Mathematical Model for Heat and Moisture Transfer - Numerical Scheme - Results

R. Roger Ruan; Paul L. Chen



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia