wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Physico-chemical characterization and antioxidant assay of tomato
ISBN: 9783639765458 / Angielski / Miękka / 2018 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
205,79 |
![]() |
Physikalisch-chemische Charakterisierung und antioxidative Untersuchung der Tomate
ISBN: 9786207571123 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
205,79 |
![]() |
Caracteriza??o f?sico-qu?mica e ensaio antioxidante do tomate
ISBN: 9786207571161 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
205,79 |
![]() |
Caratterizzazione fisico-chimica e saggio antiossidante del pomodoro
ISBN: 9786207571154 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
205,79 |
![]() |
Caract?risation physico-chimique et test antioxydant de la tomate
ISBN: 9786207571147 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
205,79 |