wyszukanych pozycji: 22
![]() |
Nonthermal Plasma Technology for Food and Food Products
ISBN: 9781774917701 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
878,00 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food
ISBN: 9781774638545 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies
ISBN: 9781774630037 / Angielski / Twarda / 2021 / 294 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
638,99 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc
ISBN: 9781774630358 / Angielski / Twarda / 2021 / 350 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
678,01 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food
ISBN: 9781774630341 / Angielski / Twarda / 2021 / 290 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
678,01 zł |
![]() |
Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies
ISBN: 9781774638521 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc
ISBN: 9781774638552 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques
ISBN: 9781774630334 / Angielski / Twarda / 2021 / 320 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
678,01 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: 5-Volume Set
ISBN: 9781774630365 / Angielski / Twarda / 2021 / 1672 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
3414,44 zł |
![]() |
Nonthermal and Innovative Food Processing Methods
ISBN: 9781774638514 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
ISBN: 9781774917503 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
878,00 zł |
![]() |
Applications of Supercritical Fluid Extraction in Food Processing
ISBN: 9781774919064 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
829,23 zł |
![]() |
Food Processing and Preservation Technology: Advances, Methods, and Applications
ISBN: 9781771889957 / Angielski / Twarda / 2022 / 286 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
638,99 zł |
![]() |
Food Processing and Preservation Technology: Advances, Methods, and Applications
ISBN: 9781774639467 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Nonthermal Pulsed Electric Field Technology for the Food Industry
ISBN: 9781774918869 / Angielski / 05-02-2026 Książka dostępna od: 05-02-2026 |
|
Planowany termin premiery książki: 05-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
787,77 zł |
![]() |
Herbs, Spices, and Medicinal Plants for Human Gastrointestinal Disorders: Health Benefits and Safety
ISBN: 9781774638019 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Ohmic Heating Technology for Processing of Foods and Food Products
ISBN: 9781779643704 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
878,00 zł |
![]() |
Herbs, Spices, and Medicinal Plants for Human Gastrointestinal Disorders: Health Benefits and Safety
ISBN: 9781774637142 / Angielski / Twarda / 2022 / 264 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
604,84 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques
ISBN: 9781774638538 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |
![]() |
Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design: Strategies and Technologies for Improved Healthcare
ISBN: 9781774639450 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 zł |