• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Prabhat Kumar Mandal » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 11

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Underground Extraction of Locked-Up Coal Das Arka Jyoti, Mandal Prabhat Kumar 9783659802508
Underground Extraction of Locked-Up Coal

ISBN: 9783659802508 / Angielski / Miękka / 2015 / 172 str.

ISBN: 9783659802508/Angielski/Miękka/2015/172 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Das Arka Jyoti;Mandal Prabhat Kumar
In most of the coalfields in India, there are many mines where the seams are only developed by extracting 15-20% of coal but the pillars could not be extracted due to different constraints like presence of surface/subsurface features, forest area, danger of subsidence, lack of proper methodology, scarcity of suitable filling material, environmental issues, etc. As a result, a huge quantity of quality coal (around 3000 million tonnes) is locked-up in pillars for many years. This may lead to spontaneous heating and fire, accumulation of poisonous gases, severe stability problem leading to...
In most of the coalfields in India, there are many mines where the seams are only developed by extracting 15-20% of coal but the pillars could not be ...
cena: 322,36 zł

 Garcinia como conservante da carne de frango K. S. Bhuvana Prabhat Kumar Mandal 9786209076534
Garcinia como conservante da carne de frango

ISBN: 9786209076534 / Portugalski

ISBN: 9786209076534/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
K. S. Bhuvana; Prabhat Kumar Mandal
cena: 327,12 zł

 Garcinia jako środek konserwujący mięso drobiowe K. S. Bhuvana Prabhat Kumar Mandal 9786209056338
Garcinia jako środek konserwujący mięso drobiowe

ISBN: 9786209056338 / Polski

ISBN: 9786209056338/Polski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
K. S. Bhuvana; Prabhat Kumar Mandal
cena: 327,12 zł

 Le garcinia comme conservateur de la viande de poulet K. S. Bhuvana Prabhat Kumar Mandal 9786209139024
Le garcinia comme conservateur de la viande de poulet

ISBN: 9786209139024 / Francuski

ISBN: 9786209139024/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
K. S. Bhuvana; Prabhat Kumar Mandal
cena: 327,12 zł

 La garcinia come conservante della carne di pollo K. S. Bhuvana Prabhat Kumar Mandal 9786209036101
La garcinia come conservante della carne di pollo

ISBN: 9786209036101 / Włoski

ISBN: 9786209036101/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
K. S. Bhuvana; Prabhat Kumar Mandal
cena: 327,12 zł

 Garcinia als Konservierungsmittel f?r H?hnerfleisch K. S. Bhuvana Prabhat Kumar Mandal 9786209096389
Garcinia als Konservierungsmittel f?r H?hnerfleisch

ISBN: 9786209096389 / Niemiecki

ISBN: 9786209096389/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
K. S. Bhuvana; Prabhat Kumar Mandal
cena: 327,12 zł

 Innovative & Responsible Mining for Inclusive Growth: Proceedings, 11th Asian Mining Congress, Kolkata, West Bengal, India, October 30-31, 2025 Amalendu Sinha Bhabesh Chandra Sarkar Prabhat Kumar Mandal 9783032099280
Innovative & Responsible Mining for Inclusive Growth: Proceedings, 11th Asian Mining Congress, Kolkata, West Bengal, India, October 30-31, 2025

ISBN: 9783032099280 / Angielski

ISBN: 9783032099280/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amalendu Sinha; Bhabesh Chandra Sarkar; Prabhat Kumar Mandal
cena: 1129,80 zł

 Proceedings of the 10th Asian Mining Congress 2023: Roadmap for Best Mining Practices Vis-?-VIS Global Transformation Amalendu Sinha Bhabesh Chandra Sarkar Prabhat Kumar Mandal 9783031469688
Proceedings of the 10th Asian Mining Congress 2023: Roadmap for Best Mining Practices Vis-?-VIS Global Transformation

ISBN: 9783031469688 / Angielski

ISBN: 9783031469688/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amalendu Sinha; Bhabesh Chandra Sarkar; Prabhat Kumar Mandal
cena: 928,04 zł

 Garcinia as Preservative of Chicken Meat Bhuvana K. S.                            Mandal Prabhat Kumar 9783659719691
Garcinia as Preservative of Chicken Meat

ISBN: 9783659719691 / Angielski / Miękka / 2015 / 116 str.

ISBN: 9783659719691/Angielski/Miękka/2015/116 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Bhuvana K. S.;Mandal Prabhat Kumar
Natural preservatives increase the shelf-life of meat and meat products since extracts of many herbs, plants, and fruits possess antioxidant and antimicrobial properties. No scientific reports on Garcinia cambogia fruit extract for use as preservative in meat are available. Hence, the present study was done to evaluate the efficacy of the crude extract of Garcinia cambogia fruit as an antimicrobial agent in chicken meat and for its use as a natural preservative to extend the shelf life of chicken meat chunks and minced chicken meat under refrigerated storage. The in vitro antimicrobial...
Natural preservatives increase the shelf-life of meat and meat products since extracts of many herbs, plants, and fruits possess antioxidant and antim...
cena: 246,14 zł

 Murukku (Indian Snack) with Chicken Skin Mandal Prabhat Kumar                     Cyty Arasan S.                           Pal Uttam Kumar 9783659301544
Murukku (Indian Snack) with Chicken Skin

ISBN: 9783659301544 / Angielski / Miękka / 2013 / 84 str.

ISBN: 9783659301544/Angielski/Miękka/2013/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mandal Prabhat Kumar;Cyty Arasan S.;Pal Uttam Kumar
This book is prepared based on a reasearch work to find the economic utilization and disposal of chicken skin normally not prefered by consumers. Skin makes about 10-14% of dressed weight of birds containing about 13% protein. Without its proper use its an economic loss and causing pollution to the environment. This books enatils the use of chicken skin in an Indian oil fried snack called murukku. The use of skin was tried either as raw minced or as cooked & powdered in the standard recipe of the product. The products found to be well acceptable and stable at room temperature upto Based on...
This book is prepared based on a reasearch work to find the economic utilization and disposal of chicken skin normally not prefered by consumers. Skin...
cena: 178,89 zł

 Marinated Chicken with Organic Acids Judith Abida                             Pal Uttam Kumar                          Mandal Prabhat Kumar 9783848443857
Marinated Chicken with Organic Acids

ISBN: 9783848443857 / Angielski / Miękka / 2014 / 108 str.

ISBN: 9783848443857/Angielski/Miękka/2014/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Judith Abida;Pal Uttam Kumar;Mandal Prabhat Kumar
Marination is a traditional process in which meat is mixed with various ingredients & spices along with salt to extends its shelf life and impart a specific flavour & tenderness. The present study was planned to find out the most suitable organic acid at an optimum concentration to marinate chicken breast pieces along with salt, spiceS, condiments and honey to study the shelf-life of marinated chicken under low temperature storage. In all the experiments, marinade of control samples contained all the ingredients except the acid. In experiment-I, three organic acids viz. acetic, citric and...
Marination is a traditional process in which meat is mixed with various ingredients & spices along with salt to extends its shelf life and impart a sp...
cena: 246,14 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia