wyszukanych pozycji: 5
Engineering Principles for Food Processing Technology and Product Realization
ISBN: 9781774915752 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
779,55 zł |
Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology: Challenges and Health Implications
ISBN: 9781774637425 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
431,30 zł |
Food Product Optimization for Quality and Safety Control: Process, Monitoring, and Standards
ISBN: 9781771888790 / Angielski / Twarda / 2020 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
680,80 zł |
Food Product Optimization for Quality and Safety Control: Process, Monitoring, and Standards
ISBN: 9781774639122 / Angielski / Miękka / 2022 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
431,30 zł |
Environmental Technology and Engineering Techniques: Basic Concepts and Health Interventions
ISBN: 9781774639030 / Angielski / Miękka / 2022 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
431,30 zł |