wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Engineering Principles for Food Processing Technology and Product Realization
ISBN: 9781774915752 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
731,67 |
![]() |
Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology: Challenges and Health Implications
ISBN: 9781774637425 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 |
![]() |
Food Product Optimization for Quality and Safety Control: Process, Monitoring, and Standards
ISBN: 9781771888790 / Angielski / Twarda / 2020 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
638,99 |
![]() |
Food Product Optimization for Quality and Safety Control: Process, Monitoring, and Standards
ISBN: 9781774639122 / Angielski / Miękka / 2022 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 |
![]() |
Environmental Technology and Engineering Techniques: Basic Concepts and Health Interventions
ISBN: 9781774639030 / Angielski / Miękka / 2022 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
404,81 |