• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Peter J Taormina » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Microbiological Research and Development for the Food Industry Peter J. Taormina 9781138199200
Microbiological Research and Development for the Food Industry

ISBN: 9781138199200 / Angielski / Miękka / 2016 / 355 str.

ISBN: 9781138199200/Angielski/Miękka/2016/355 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter J. Taormina

Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or externally through contract laboratories and universities, microbial research in foods is crucial to the safety and integrity of our food supply. Microbiological Research and Development for the Food Industry covers the technical and practical insights needed for developing and utilizing various capabilities to advance food microbiology research. Providing examples of how research data can...

Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whet...

cena: 351,15 zł

 Microbiological Research and Development for the Food Industry Peter J. Taormina 9781439834831
Microbiological Research and Development for the Food Industry

ISBN: 9781439834831 / Angielski / Twarda / 2012 / 355 str.

ISBN: 9781439834831/Angielski/Twarda/2012/355 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter J. Taormina

Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or externally through contract laboratories and universities, microbial research in foods is crucial to the safety and integrity of our food supply. Microbiological Research and Development for the Food Industry covers the technical and practical insights needed for developing and utilizing various capabilities to advance food microbiology research. Providing examples of how research data can...

Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whet...

cena: 999,95 zł

 Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods Peter Taormina Margaret Hardin 9783030543747
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods

ISBN: 9783030543747 / Angielski / Twarda / 2021 / 161 str.

ISBN: 9783030543747/Angielski/Twarda/2021/161 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter Taormina; Margaret Hardin
cena: 645,58 zł

 Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods Peter J. Taormina Margaret D. Hardin 9783030543778
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods

ISBN: 9783030543778 / Angielski / Miękka / 2022 / 176 str.

ISBN: 9783030543778/Angielski/Miękka/2022/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter J. Taormina; Margaret D. Hardin
cena: 645,58 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia