• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Peter Belton » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Chemical Physics of Food Peter Belton Peter Belton Gary Barker 9781405121279
The Chemical Physics of Food

ISBN: 9781405121279 / Angielski / Twarda / 2007 / 262 str.

ISBN: 9781405121279/Angielski/Twarda/2007/262 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter Belton; Peter Belton; Gary Barker
This important book covers the main types of materials that food scientists have to deal with. Special attention is given to starch and gluten as being of particular importance in food science and not typical of general classes of substance. The book approaches the subject matter form a physics viewpoint.

Based on the fundamental quantitative principles, which must form the basis for any discussion, qualitative or quantitative, about the behaviour of the systems involved, the book thus differs from others currently available. The editor, Peter Belton, currently President of the...
This important book covers the main types of materials that food scientists have to deal with. Special attention is given to starch and gluten as bein...
cena: 970,17 zł

 Pseudocereals and Less Common Cereals: Grain Properties and Utilization Potential Belton, Peter S. 9783642076916
Pseudocereals and Less Common Cereals: Grain Properties and Utilization Potential

ISBN: 9783642076916 / Angielski / Miękka / 2011 / 270 str.

ISBN: 9783642076916/Angielski/Miękka/2011/270 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter S. Belton; John R. N. Taylor
Today, at the beginning of the third millenium, just three cereal grains - wheat, rice and maize - dominate the world's food supply, accounting for some 75 % of all grains produced. This food "oligoculture" poses some risks for the future of humankind. The risk of catastrophic food crop failure through insect pests or fungal diseases is ever greater as genetic diversity is reduced. The introduction of genetically modified cereals may exacerbate this situation, as different speeies will share the same genes conferring resistance to pests. The intensive cultivation practices needed to produce...
Today, at the beginning of the third millenium, just three cereal grains - wheat, rice and maize - dominate the world's food supply, accounting for so...
cena: 403,47 zł

 Pseudocereals and Less Common Cereals: Grain Properties and Utilization Potential Belton, Peter S. 9783540429395
Pseudocereals and Less Common Cereals: Grain Properties and Utilization Potential

ISBN: 9783540429395 / Angielski / Twarda / 2002 / 270 str.

ISBN: 9783540429395/Angielski/Twarda/2002/270 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Today, at the beginning of the third millenium, just three cereal grains - wheat, rice and maize - dominate the world's food supply, accounting for some 75 % of all grains produced. This food "oligoculture" poses some risks for the future of humankind. The risk of catastrophic food crop failure through insect pests or fungal diseases is ever greater as genetic diversity is reduced. The introduction of genetically modified cereals may exacerbate this situation, as different speeies will share the same genes conferring resistance to pests. The intensive cultivation practices needed to produce...
Today, at the beginning of the third millenium, just three cereal grains - wheat, rice and maize - dominate the world's food supply, accounting for so...
cena: 403,47 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia