• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pellegrino Artusi » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Die klassische italienische Kochkunst Artusi, Pellegrino 9783959616508
Die klassische italienische Kochkunst

ISBN: 9783959616508 / Niemiecki / Twarda / 576 str.

ISBN: 9783959616508/Niemiecki/Twarda/576 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pellegrino Artusi
Die Küche Italiens in einem kulinarisches Meisterwerk
Pellegrino Artusi, reicher Kaufmann und Feinschmecker, schrieb 1891 im Alter von 71 Jahren sein erstes Kochbuch: »La scienza in cucina e larte di mangiar bene« - von der Wissenschaft des Kochens und der Kunst des Genießens - machte ihn berühmt. Mit 790 Gerichten erschuf er darin eine kulinarische Landkarte Italiens, die sich noch heute enormer Beliebtheit erfreut und zu recht als wahrer Klassiker für alle Freunde italienischer Kochkunst gilt.

  • Mit einem Vorwort des berühmten...
Die Küche Italiens in einem kulinarisches Meisterwerk
Pellegrino Artusi, reicher Kaufmann und Feinschmecker, schrieb 1891 im Alter v...
cena: 223,61

 Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pellegrino Artusi 9780802086570
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

ISBN: 9780802086570 / Angielski / Miękka / 2003 / 653 str.

ISBN: 9780802086570/Angielski/Miękka/2003/653 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pellegrino Artusi

First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant Italian cookbook of modern times. It was reprinted thirteen times and had sold more than 52,000 copies in the years before Artusi's death in 1910, with the number of recipes growing from 475 to 790. And while this figure has not changed, the book has consistently remained in print.

Although Artusi was himself of the upper classes and it was doubtful he had ever touched a kitchen utensil or lit a fire under a pot, he wrote the book not for...

First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant...

cena: 218,60

 Italianissimo: Italian Cooking at Its Best Artusi, Pellegrino 9780871401892
Italianissimo: Italian Cooking at Its Best

ISBN: 9780871401892 / Angielski / Miękka / 1975 / 556 str.

ISBN: 9780871401892/Angielski/Miękka/1975/556 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pellegrino Artusi

Unless you aspire to perfection to be, in short, a Cordon Bleu you do not have to be born with a chef's hat on your head to become a good cook. All you need is to love to cook, pay close attention to details, form the habit of being precise, and choose only the finest materials. The best way to learn, of course, is to work under a capable cook; but even without that experience, with a book like mine to guide you, if you are serious, you can learn to cook.

from the preface

"

Unless you aspire to perfection to be, in short, a Cordon Bleu you do not have to be born with a chef's hat on your head to become a good ...

cena: 123,53

 Vita di Ugo Foscolo Artusi, Pellegrino 9781480237209
Vita di Ugo Foscolo

ISBN: 9781480237209 / Włoski / Miękka / 2012 / 310 str.

ISBN: 9781480237209/Włoski/Miękka/2012/310 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pellegrino Artusi
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, e...
cena: 51,84

 
La Ciencia de la Cocina y el arte de comer bien de Pellegrino Artusi: + de 500 recetas tradicionales italianas: Nueva Traducción

ISBN: 9798874195779 / Hiszpański / Miękka / 2024 / 344 str.

ISBN: 9798874195779/Hiszpański/Miękka/2024/344 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
cena: 119,73

 Italian Cook Book Pellegrino Artusi Olga Ragusa 9781614272878
Italian Cook Book

ISBN: 9781614272878 / Angielski / Miękka / 2012 / 254 str.

ISBN: 9781614272878/Angielski/Miękka/2012/254 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pellegrino Artusi; Olga Ragusa
cena: 61,68

 
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well by Pellegrino Artusi: + 500 Traditional Italian Recipes: New Translation

ISBN: 9798874177300 / Angielski / Miękka / 2024 / 336 str.

ISBN: 9798874177300/Angielski/Miękka/2024/336 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
cena: 119,73


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia