• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Payal R Aghera » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Zitronensäure: Biosynthese, Eigenschaften und Anwendung Aghera, Payal R,, S Bhatt, Nikhil 9786204705668
Zitronensäure: Biosynthese, Eigenschaften und Anwendung

ISBN: 9786204705668 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204705668/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Payal R Aghera; Nikhil S Bhatt
Derzeit ist Zitronensäure die weltweit am meisten produzierte organische Säure. Erörtert werden das wirtschaftliche Potenzial, die Biochemie, die Wahl der verwendeten Mikroorganismen, die Rohstoffe, die Fermentationsarten, die Faktoren, die die Zitronensäureproduktion beeinflussen, die Quantifizierungs- und die Rückgewinnungstechniken. Es wird erwartet, dass die weltweite Produktion mit der steigenden Nachfrage weiter zunehmen wird. Es wurden mikrobielle Stämme entwickelt, die in der Lage sind, beliebige Substrate zu fermentieren, um die Nutzung von Industrieabwässern und...
Derzeit ist Zitronensäure die weltweit am meisten produzierte organische Säure. Erörtert werden das wirtschaftliche Potenzial, die Biochemie, die W...
cena: 178,89

 Ácido cítrico: biossíntese, propriedades, e aplicação Aghera, Payal R, Bhatt, Nikhil S 9786204705736
Ácido cítrico: biossíntese, propriedades, e aplicação

ISBN: 9786204705736 / Portugalski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204705736/Portugalski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Payal R Aghera; Nikhil S Bhatt
cena: 178,89

 Ácido cítrico: biosíntesis, propiedades y aplicación Aghera, Payal R, Bhatt, Nikhil S 9786204705699
Ácido cítrico: biosíntesis, propiedades y aplicación

ISBN: 9786204705699 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204705699/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Payal R Aghera; Nikhil S Bhatt
cena: 178,89

 Citric acid: biosynthesis, properties, and application Nikhil S Bhatt, Payal R Aghera, 9786200095671
Citric acid: biosynthesis, properties, and application

ISBN: 9786200095671 / Angielski / Miękka / 2019 / 52 str.

ISBN: 9786200095671/Angielski/Miękka/2019/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Payal R Aghera Nikhil S Bhatt
cena: 178,89

 Acide citrique : biosynthèse, propriétés et application Aghera, Payal R, Bhatt, Nikhil S 9786204705682
Acide citrique : biosynthèse, propriétés et application

ISBN: 9786204705682 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204705682/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Payal R Aghera; Nikhil S Bhatt
Actuellement, l'acide citrique est l'acide organique le plus produit dans le monde. Le potentiel économique, la biochimie, le choix des micro-organismes employés, les matières premières, les types de fermentation, les facteurs affectant la production d'acide citrique, les techniques de quantification et les techniques de récupération sont abordés. La production mondiale devrait continuer à augmenter en raison de la demande croissante. Des souches microbiennes capables de fermenter n'importe quel substrat ont été développées pour maximiser l'utilisation des eaux usées...
Actuellement, l'acide citrique est l'acide organique le plus produit dans le monde. Le potentiel économique, la biochimie, le choix des micro-organis...
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia