wyszukanych pozycji: 4
Wildcrafted Fermentation: Exploring, Transforming, and Preserving the Wild Flavors of Your Local Terroir
ISBN: 9781603588515 / Angielski / Miękka / 2020 / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world of lacto-fermented wild foods
Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordin...
|
|
cena:
121,71 zł |
The New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir
ISBN: 9781645022299 / Miękka / 2023 / 432 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
162,54 zł |
The Wildcrafting Brewer: Creating Unique Drinks and Boozy Concoctions from Nature's Ingredients
ISBN: 9781603587181 / Angielski / Miękka / 2018 / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych. |
|
cena:
127,28 zł |
Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More
ISBN: 9781645021148 / Angielski / Miękka / 2022 / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych. |
|
cena:
127,28 zł |