wyszukanych pozycji: 10
![]() |
Prodotti trasformati a base di carne - Guida per lo studente
ISBN: 9786207698608 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Processed Meat Products - A Student's Guide
ISBN: 9783330350106 / Angielski / Miękka / 2017 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Verarbeitete Fleischerzeugnisse - Ein Leitfaden f?r Studenten
ISBN: 9786207698585 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Produits transform?s ? base de viande - Guide de l'?tudiant
ISBN: 9786207698691 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Produtos de carne transformados - Guia do estudante
ISBN: 9786207698615 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Veterinary Antibiotic Residues in Foods of Animal Origin
ISBN: 9783659521669 / Angielski / Miękka / 2017 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Residui di antibiotici veterinari negli alimenti di origine animale
ISBN: 9786207684892 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
R?sidus d'antibiotiques v?t?rinaires dans les aliments d'origine animale
ISBN: 9786207684878 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Tier?rztliche Antibiotikar?ckst?nde in Lebensmitteln tierischen Ursprungs
ISBN: 9786207684861 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |
![]() |
Res?duos de antibi?ticos veterin?rios em g?neros aliment?cios de origem animal
ISBN: 9786207684908 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
160,58 |