wyszukanych pozycji: 8
Max, el alongue magico
ISBN: 9798379077730 / Hiszpański Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
53,03 zł |
Salades creatives: Receptes innovadores i facils de salades per a tots els paladars
ISBN: 9781783815562 / Kataloński Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
180,14 zł |
La alcachofa. Composición química y características agronómicas : Una hortaliza muy saludable que se produce en los campos españoles
ISBN: 9783639553147 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
271,08 zł |
Universo.ele A2, m. 1 Buch, m. 1 Beilage
ISBN: 9783191243333 / Hiszpański / Mixed media product / 216 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
142,39 zł |
Universo.ele intensivo A1/A2 , m. 1 Buch, m. 1 Beilage
ISBN: 9783191543334 / Hiszpański / Mixed media product / 256 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
189,04 zł |
Universo.ele A1, m. 1 Buch, m. 1 Beilage
ISBN: 9783191143336 / Hiszpański / Mixed media product / 208 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
142,39 zł |
Alcachofa en IV Gama. Proceso de elaboración y control del producto : Un nuevo producto listo para consumir que se adapta a las actuales tendencias del mercado
ISBN: 9786202430180 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
207,72 zł |
Good appetite
ISBN: 9786204978451 / Angielski / Miękka / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. "English for Gastronomical Services" is a course textbook specially designed for professional communication in the context of the restoration areas: restaurant, cafeteria, and bar. The content scope is mainly based on some of the most frequent authentic situations taking place in the previously mentioned settings."English for Gastronomical Services" is designed to improve the job-specific English of those people, non-native speakers, who are working, or being trained in the gastronomical area, in the tourist industry. It is also aimed at practicing and developing the four skills: listening,...
"English for Gastronomical Services" is a course textbook specially designed for professional communication in the context of the restoration areas: r...
|
|
cena:
311,81 zł |