• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Neila Richards » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 11

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Podrecznik recznego wytwarzania konserw warzywnych Richards, Neila, Jiménez, Maximiliano 9786209231940
Podrecznik recznego wytwarzania konserw warzywnych

ISBN: 9786209231940 / Polski / Miękka / 2025 / 104 str.

ISBN: 9786209231940/Polski/Miękka/2025/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
cena: 147,50

 Manuale di produzione artigianale di conserve vegetali Richards, Neila, Jiménez, Maximiliano 9786209244742
Manuale di produzione artigianale di conserve vegetali

ISBN: 9786209244742 / Włoski / Miękka / 2025 / 104 str.

ISBN: 9786209244742/Włoski/Miękka/2025/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
cena: 147,50

 Manual for the artisanal production of vegetable preserves Richards, Neila, Jiménez, Maximiliano 9786209247309
Manual for the artisanal production of vegetable preserves

ISBN: 9786209247309 / Angielski / Miękka / 2025 / 100 str.

ISBN: 9786209247309/Angielski/Miękka/2025/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
The book "Manual for the artisanal production of vegetable preserves" presents the recipes developed in various practical classes and extension courses taught since 1998 by Professor Neila Richards. The content is divided into three sections: the first covers current Brazilian legislation and precautions during vegetable processing; the second covers formulations tested in practice; and the third provides step-by-step illustrations of the processing of certain products. The book is easy to understand and details the "little secrets" for obtaining high-quality artisanal products with food...
The book "Manual for the artisanal production of vegetable preserves" presents the recipes developed in various practical classes and extension course...
cena: 147,50

 Manuel de production artisanale de conserves végétales Richards, Neila, Jiménez, Maximiliano 9786209239625
Manuel de production artisanale de conserves végétales

ISBN: 9786209239625 / Francuski / Miękka / 2025 / 108 str.

ISBN: 9786209239625/Francuski/Miękka/2025/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
Le livre « Manuel de production artisanale de conserves végétales » présente les recettes développées lors des différents cours pratiques et cours de formation continue dispensés depuis 1998 par le professeur Neila Richards. Le contenu est divisé en trois parties : la première traite de la législation brésilienne en vigueur et des précautions à prendre lors de la transformation des légumes ; la deuxième présente les recettes testées dans la pratique ; la troisième illustre étape par étape la transformation de certains produits. Le livre est facile à comprendre et...
Le livre « Manuel de production artisanale de conserves végétales » présente les recettes développées lors des différents cours pratiques et c...
cena: 147,50

 Handbuch zur handwerklichen Herstellung von Gemüsekonserven Richards, Neila, Jiménez, Maximiliano 9786209237065
Handbuch zur handwerklichen Herstellung von Gemüsekonserven

ISBN: 9786209237065 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 108 str.

ISBN: 9786209237065/Niemiecki/Miękka/2025/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
Das Buch "Handbuch zur handwerklichen Herstellung von Gemüsekonserven" enthält die Rezepturen, die seit 1998 in verschiedenen praktischen Kursen und Weiterbildungskursen von Prof. Neila Richards entwickelt wurden. Der Inhalt ist in drei Teile gegliedert: Im ersten Teil werden die geltenden brasilianischen Rechtsvorschriften und die Vorsichtsmaßnahmen bei der Verarbeitung von Gemüse behandelt, im zweiten Teil die in der Praxis getesteten Rezepturen und im dritten Teil die Schritt-für-Schritt-Anleitung zur Verarbeitung einiger Produkte. Das Buch ist leicht verständlich und enthält...
Das Buch "Handbuch zur handwerklichen Herstellung von Gemüsekonserven" enthält die Rezepturen, die seit 1998 in verschiedenen praktischen Kursen und...
cena: 147,50

 Krem z ricotta Gusso, Ana Paula, Richards, Neila 9786209118487
Krem z ricotta

ISBN: 9786209118487 / Polski / Miękka / 2025 / 88 str.

ISBN: 9786209118487/Polski/Miękka/2025/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Gusso; Neila Richards
cena: 223,72

 Crema di ricotta Gusso, Ana Paula, Richards, Neila 9786209113369
Crema di ricotta

ISBN: 9786209113369 / Włoski / Miękka / 2025 / 88 str.

ISBN: 9786209113369/Włoski/Miękka/2025/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Gusso; Neila Richards
cena: 223,72

 Crème de ricotta Gusso, Ana Paula, Richards, Neila 9786209110801
Crème de ricotta

ISBN: 9786209110801 / Francuski / Miękka / 2025 / 92 str.

ISBN: 9786209110801/Francuski/Miękka/2025/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Gusso; Neila Richards
La ricotta est un produit généralement destiné aux personnes qui suivent un régime alimentaire particulier. Cependant, comme il s'agit d'un aliment à faible teneur en matières grasses et en sel, elle ne répond souvent pas aux attentes sensorielles des consommateurs. La crème de ricotta a donc été développée à partir de ricotta fraîche, de crème pasteurisée, de chlorure de sodium et d'épaississants. Cependant, ce produit présente une teneur élevée en matières grasses. Dans ce contexte, l'objectif était d'évaluer l'utilisation de différents niveaux de lactosérum en...
La ricotta est un produit généralement destiné aux personnes qui suivent un régime alimentaire particulier. Cependant, comme il s'agit d'un alimen...
cena: 223,72

 Ricotta Cream Gusso, Ana Paula, Richards, Neila 9786209133831
Ricotta Cream

ISBN: 9786209133831 / Angielski / Miękka / 2025 / 84 str.

ISBN: 9786209133831/Angielski/Miękka/2025/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Gusso; Neila Richards
Ricotta cheese is a product generally aimed at people who follow special diets. However, because it is low in fat and salt, it often does not meet consumers' sensory expectations. Ricotta cream was therefore developed from fresh ricotta cheese, pasteurised cream, sodium chloride and thickeners. However, this product has a high fat content. In this context, the objective was to evaluate the use of different levels of powdered whey and fat (pasteurised cream) in the physical-chemical and sensory properties of ricotta cream, thus promoting the development of a ricotta cream with reduced fat...
Ricotta cheese is a product generally aimed at people who follow special diets. However, because it is low in fat and salt, it often does not meet con...
cena: 223,72

 Ricotta-Creme Gusso, Ana Paula, Richards, Neila 9786209131271
Ricotta-Creme

ISBN: 9786209131271 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 92 str.

ISBN: 9786209131271/Niemiecki/Miękka/2025/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Gusso; Neila Richards
Ricotta ist ein Produkt, das in der Regel für Menschen gedacht ist, die eine spezielle Diät einhalten müssen. Da es jedoch ein fett- und salzarmer Lebensmittel ist, entspricht es oft nicht den sensorischen Erwartungen der Verbraucher. Daher wurde Ricotta-Creme aus frischem Ricotta, pasteurisierter Sahne, Natriumchlorid und Verdickungsmitteln entwickelt. Dieses Produkt hat jedoch einen hohen Fettgehalt. In diesem Zusammenhang wurde das Ziel verfolgt, die Verwendung unterschiedlicher Mengen an Molkenpulver und Fett (pasteurisierte Sahne) auf die physikalisch-chemischen und sensorischen...
Ricotta ist ein Produkt, das in der Regel für Menschen gedacht ist, die eine spezielle Diät einhalten müssen. Da es jedoch ein fett- und salzarmer ...
cena: 223,72

 Manual de produção artesanal de conservas vegetais : Doces & salgados Richards, Neila; Jiménez, Maximiliano 9783330727328
Manual de produção artesanal de conservas vegetais : Doces & salgados

ISBN: 9783330727328 / Portugalski / Miękka / 2017 / 112 str.

ISBN: 9783330727328/Portugalski/Miękka/2017/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Neila Richards; Maximiliano Jiménez
cena: 147,50


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia