wyszukanych pozycji: 8
![]() |
Suszenie zelu z aloesu
ISBN: 9786202424103 / Polski / Miękka / 2025 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
277,53 zł |
![]() |
Trocknung von Aloe Vera Gel
ISBN: 9786202424110 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Aloe Vera (Aloe barbadensis Miller) ist eine traditionelle Heilpflanze, die in der Lebensmittel-, Pharma- und Kosmetikindustrie verwendet wird. Das Aloe Vera Gel enthält jedoch über 98-99 % Wasser und ist daher sehr leicht verderblich. Um eine bessere Konservierungsmethode zur Verlängerung der Haltbarkeit und zur Erhaltung der Qualität von Aloe Vera Gel zu entwickeln, ist die Trocknung ein guter Ansatz. Die Kunst des Trocknens wird seit Beginn der Zivilisation praktiziert. Es gibt verschiedene Methoden zum Trocknen von Materialien. Daher wurde eine Studie durchgeführt, um das osmotische...
Aloe Vera (Aloe barbadensis Miller) ist eine traditionelle Heilpflanze, die in der Lebensmittel-, Pharma- und Kosmetikindustrie verwendet wird. Das Al...
|
cena:
277,53 zł |
![]() |
Secagem do gel de aloé vera
ISBN: 9786202424141 / Portugalski / Miękka / 2025 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
277,53 zł |
![]() |
Essiccazione del gel di aloe vera
ISBN: 9786202424134 / Włoski / Miękka / 2025 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
277,53 zł |
![]() |
Séchage du gel d'aloe vera
ISBN: 9786202424097 / Francuski / Miękka / 2025 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) L'aloe vera (Aloe barbadensis Miller) est une plante médicinale traditionnelle utilisée dans les industries alimentaire, pharmaceutique et cosmétique. Mais le gel d'aloe vera contient plus de 98 à 99 % d'eau et est donc très périssable. Le séchage est une bonne méthode pour améliorer la conservation, augmenter la durée de vie et maintenir la qualité du gel d'aloe vera. L'art du séchage est pratiqué depuis le début de la civilisation. Il existe plusieurs méthodes de séchage des matériaux. Une étude a donc été menée pour examiner le comportement osmotique et les...
L'aloe vera (Aloe barbadensis Miller) est une plante médicinale traditionnelle utilisée dans les industries alimentaire, pharmaceutique et cosmétiq...
|
cena:
277,53 zł |
![]() |
Pegylated Nanocarriers in Medicine and Pharmacy
ISBN: 9789819773152 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
806,99 zł |
![]() |
Multipurpose Vegetable Slicer cum Shredder
ISBN: 9786139464548 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Drying of Aloe Vera Gel
ISBN: 9783659682889 / Angielski / Miękka / 2015 / 132 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) is a traditional medicinal plant used in food, pharmaceutical and cosmetic industries. But the Aloe vera gel contains over 98-99% of water and thus it is highly perishable. To evolve a better method of preservation for increasing the shelf life and maintaining the quality of aloe vera gel, drying is a good attempt. The art of drying is being practiced since the start of the civilization. There are several methods of drying of materials. Therefore a study was undertaken to investigate osmotic behavior and drying characteristics of aloe vera gel under...
Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) is a traditional medicinal plant used in food, pharmaceutical and cosmetic industries. But the Aloe vera gel conta...
|
cena:
250,62 zł |