• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nabil Gharbaoui » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Lipidoxidation bei der Konservierung von Fischereiprodukten Gharbaoui, Nabil 9786203590616
Lipidoxidation bei der Konservierung von Fischereiprodukten

ISBN: 9786203590616 / Niemiecki / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203590616/Niemiecki/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
Schnelle Qualitätsänderungen nach dem Tod von Fischen scheinen ein großer Nachteil für ihre Erhaltung zu sein. Es ist wichtig, die Systeme und Faktoren zu identifizieren und zu charakterisieren, die für diese Veränderungen verantwortlich sind. Bei verschiedenen Konservierungsmodi (ambient/gekühlt, gekühlt (+4°C)) ist die Produktion von Hydroperoxiden bei den verschiedenen untersuchten Arten in den ersten Stunden der Konservierung am höchsten. Bei Garnelen ist der Gehalt an diesen Produkten bei D1 am höchsten. In Muscheln und Tintenfischen weisen diese Substanzen ein Maximum ihrer...
Schnelle Qualitätsänderungen nach dem Tod von Fischen scheinen ein großer Nachteil für ihre Erhaltung zu sein. Es ist wichtig, die Systeme und Fak...
cena: 178,89

 
Utlenianie lipidów podczas konserwowania produktów rybolówstwa

ISBN: 9786203590753 / Polski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786203590753/Polski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
cena: 178,89

 
Oxidação lipídica durante a conservação dos produtos da pesca

ISBN: 9786203590777 / Portugalski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786203590777/Portugalski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
cena: 178,89

 
Ossidazione dei lipidi durante la conservazione dei prodotti della pesca

ISBN: 9786203590692 / Włoski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203590692/Włoski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
cena: 178,89

 
Lipid oxidation during the conservation of fishery products

ISBN: 9786203590647 / Angielski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9786203590647/Angielski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
Rapid changes in quality after fish death appear to be a major drawback for their conservation. It is important to identify and characterize the systems and factors responsible for these changes. At different preservation modes (ambient/refrigerated, refrigerated (+4°C)), the production of hydroperoxides in the different species studied is at its highest level during the first hours of preservation. In shrimp, the content of these products is at its maximum at D1. In mussels and cuttlefish, these substances present a maximum of their concentration respectively at D2 and D3. In shrimp, the...
Rapid changes in quality after fish death appear to be a major drawback for their conservation. It is important to identify and characterize the syste...
cena: 178,89

 
Lipide-oxidatie tijdens de conservering van visserijproducten

ISBN: 9786203590722 / Holenderski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203590722/Holenderski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Nabil Gharbaoui
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia