• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Muhammad Shakeel Ahmad » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 13

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Ablative Verbundwerkstoffe Ahmad, Muhammad Shakeel 9786207098781
Ablative Verbundwerkstoffe

ISBN: 9786207098781 / Niemiecki / Miękka / 64 str.

ISBN: 9786207098781/Niemiecki/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Shakeel Ahmad
Mit der hier vorgestellten Arbeit soll die Wirkung von Kohlenstoff-Nanoröhrchen und Nanodiamanten auf die thermischen und ablativen Eigenschaften von Verbundwerkstoffen auf der Basis von Kohlenstofffasern/Epoxid untersucht werden. Außerdem wurde versucht, den Mechanismus zu verifizieren, der bei der Materialerosion abläuft. Die modifizierten Verbundwerkstoffe zeigten eine hohe Erosionsbeständigkeit und thermische Stabilität. Diese Materialien können als Wärmeschutz für Raketen, Raumfahrzeuge und ballistische Flugkörper eingesetzt werden.
Mit der hier vorgestellten Arbeit soll die Wirkung von Kohlenstoff-Nanoröhrchen und Nanodiamanten auf die thermischen und ablativen Eigenschaften von...
cena: 160,95 zł

 
Materiali compositi ablativi

ISBN: 9786207098811 / Włoski / Miękka / 60 str.

ISBN: 9786207098811/Włoski/Miękka/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Shakeel Ahmad
cena: 160,95 zł

 
Materiais compósitos ablativos

ISBN: 9786207098835 / Portugalski / Miękka / 60 str.

ISBN: 9786207098835/Portugalski/Miękka/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Shakeel Ahmad
cena: 160,95 zł

 Ablative Composite Materials : Effect of CNTs and NDs on Ablative Properties of Carbon Fiber Composites Ahmad, Muhammad Shakeel 9783330064065
Ablative Composite Materials : Effect of CNTs and NDs on Ablative Properties of Carbon Fiber Composites

ISBN: 9783330064065 / Angielski / Miękka / 2017 / 84 str.

ISBN: 9783330064065/Angielski/Miękka/2017/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Shakeel Ahmad
cena: 160,95 zł

 Matériaux composites ablatifs Ahmad, Muhammad Shakeel 9786207098798
Matériaux composites ablatifs

ISBN: 9786207098798 / Francuski / Miękka / 60 str.

ISBN: 9786207098798/Francuski/Miękka/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Shakeel Ahmad
Le travail présenté ici a pour but d'étudier l'effet des nanotubes de carbone et des nanoniamants sur les propriétés thermiques et ablatives des composites à base de fibres de carbone et d'époxy. Une tentative a également été faite pour vérifier le mécanisme opérant lors de l'érosion du matériau. Les matériaux composites modifiés présentent une résistance à l'érosion et une stabilité thermique élevées. Ces matériaux peuvent être utilisés comme protection thermique pour les fusées, les engins spatiaux et les missiles balistiques.
Le travail présenté ici a pour but d'étudier l'effet des nanotubes de carbone et des nanoniamants sur les propriétés thermiques et ablatives des ...
cena: 160,95 zł

 Frazioni a basso punto di fusione del grasso del latte e lipolisi del formaggio Cheddar Shakeel Ahmad Muhammad Nadeem 9786209210020
Frazioni a basso punto di fusione del grasso del latte e lipolisi del formaggio Cheddar

ISBN: 9786209210020 / Włoski

ISBN: 9786209210020/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Muhammad Nadeem
cena: 322,36 zł

 Fractions ? bas point de fusion de la mati?re grasse du lait et lipolyse du fromage cheddar Shakeel Ahmad Muhammad Nadeem 9786209207464
Fractions ? bas point de fusion de la mati?re grasse du lait et lipolyse du fromage cheddar

ISBN: 9786209207464 / Francuski

ISBN: 9786209207464/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Muhammad Nadeem
cena: 322,36 zł

 Fra??es de baixo ponto de fus?o da gordura do leite e lip?lise do queijo Cheddar Shakeel Ahmad Muhammad Nadeem 9786209215148
Fra??es de baixo ponto de fus?o da gordura do leite e lip?lise do queijo Cheddar

ISBN: 9786209215148 / Portugalski

ISBN: 9786209215148/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Muhammad Nadeem
cena: 322,36 zł

 Niedrigschmelzende Anteile von Milchfett und Lipolyse von Cheddar-K?se Shakeel Ahmad Muhammad Nadeem 9786209202346
Niedrigschmelzende Anteile von Milchfett und Lipolyse von Cheddar-K?se

ISBN: 9786209202346 / Niemiecki

ISBN: 9786209202346/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Muhammad Nadeem
cena: 322,36 zł

 Frakcje tluszczu mlecznego o niskiej temperaturze topnienia i lipoliza sera cheddar Shakeel Ahmad Muhammad Nadeem 9786209212581
Frakcje tluszczu mlecznego o niskiej temperaturze topnienia i lipoliza sera cheddar

ISBN: 9786209212581 / Polski

ISBN: 9786209212581/Polski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Muhammad Nadeem
cena: 322,36 zł

 Crispr-Based Gene Editing: A Solution for Global Food Security Shakeel Ahmad Asif Ali Khan Muhammad Arshad Javed 9781774915981
Crispr-Based Gene Editing: A Solution for Global Food Security

ISBN: 9781774915981 / Angielski

ISBN: 9781774915981/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Shakeel Ahmad; Asif Ali Khan; Muhammad Arshad Javed
cena: 829,23 zł

 Dye-Sensitized Solar Cells: Emerging Trends and Advanced Applications Adarsh Kumar Pandey Syed Shahabuddin Muhammad Shakeel Ahmad 9780128182062
Dye-Sensitized Solar Cells: Emerging Trends and Advanced Applications

ISBN: 9780128182062 / Angielski / Miękka / 2021 / 258 str.

ISBN: 9780128182062/Angielski/Miękka/2021/258 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Adarsh Kumar Pandey; Syed Shahabuddin; Muhammad Shakeel Ahmad
cena: 765,81 zł

 Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese Ahmad Shakeel                            Nadeem Muhammad 9783659693816
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese

ISBN: 9783659693816 / Angielski / Miękka / 2015 / 176 str.

ISBN: 9783659693816/Angielski/Miękka/2015/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ahmad Shakeel;Nadeem Muhammad
Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to health disparities associated with high intake of saturated fatty acids have led to a considerable decline in the dairy products. Fractionation of milk fat at low temperature provides a unique benefit of enhancing the healthful unsaturated fatty acids in a more natural way. The suitability of low melting fractions of milk fat in a cheddar cheese has not been studied before
Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to ...
cena: 322,36 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia