wyszukanych pozycji: 13
![]() |
Ablative Verbundwerkstoffe
ISBN: 9786207098781 / Niemiecki / Miękka / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Mit der hier vorgestellten Arbeit soll die Wirkung von Kohlenstoff-Nanoröhrchen und Nanodiamanten auf die thermischen und ablativen Eigenschaften von Verbundwerkstoffen auf der Basis von Kohlenstofffasern/Epoxid untersucht werden. Außerdem wurde versucht, den Mechanismus zu verifizieren, der bei der Materialerosion abläuft. Die modifizierten Verbundwerkstoffe zeigten eine hohe Erosionsbeständigkeit und thermische Stabilität. Diese Materialien können als Wärmeschutz für Raketen, Raumfahrzeuge und ballistische Flugkörper eingesetzt werden.
Mit der hier vorgestellten Arbeit soll die Wirkung von Kohlenstoff-Nanoröhrchen und Nanodiamanten auf die thermischen und ablativen Eigenschaften von...
|
cena:
160,95 zł |
![]() |
Materiali compositi ablativi
ISBN: 9786207098811 / Włoski / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Materiais compósitos ablativos
ISBN: 9786207098835 / Portugalski / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Ablative Composite Materials : Effect of CNTs and NDs on Ablative Properties of Carbon Fiber Composites
ISBN: 9783330064065 / Angielski / Miękka / 2017 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Matériaux composites ablatifs
ISBN: 9786207098798 / Francuski / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Le travail présenté ici a pour but d'étudier l'effet des nanotubes de carbone et des nanoniamants sur les propriétés thermiques et ablatives des composites à base de fibres de carbone et d'époxy. Une tentative a également été faite pour vérifier le mécanisme opérant lors de l'érosion du matériau. Les matériaux composites modifiés présentent une résistance à l'érosion et une stabilité thermique élevées. Ces matériaux peuvent être utilisés comme protection thermique pour les fusées, les engins spatiaux et les missiles balistiques.
Le travail présenté ici a pour but d'étudier l'effet des nanotubes de carbone et des nanoniamants sur les propriétés thermiques et ablatives des ...
|
cena:
160,95 zł |
![]() |
Frazioni a basso punto di fusione del grasso del latte e lipolisi del formaggio Cheddar
ISBN: 9786209210020 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Fractions ? bas point de fusion de la mati?re grasse du lait et lipolyse du fromage cheddar
ISBN: 9786209207464 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Fra??es de baixo ponto de fus?o da gordura do leite e lip?lise do queijo Cheddar
ISBN: 9786209215148 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Niedrigschmelzende Anteile von Milchfett und Lipolyse von Cheddar-K?se
ISBN: 9786209202346 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Frakcje tluszczu mlecznego o niskiej temperaturze topnienia i lipoliza sera cheddar
ISBN: 9786209212581 / Polski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 zł |
![]() |
Crispr-Based Gene Editing: A Solution for Global Food Security
ISBN: 9781774915981 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
829,23 zł |
![]() |
Dye-Sensitized Solar Cells: Emerging Trends and Advanced Applications
ISBN: 9780128182062 / Angielski / Miękka / 2021 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
765,81 zł |
![]() |
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese
ISBN: 9783659693816 / Angielski / Miękka / 2015 / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to health disparities associated with high intake of saturated fatty acids have led to a considerable decline in the dairy products. Fractionation of milk fat at low temperature provides a unique benefit of enhancing the healthful unsaturated fatty acids in a more natural way. The suitability of low melting fractions of milk fat in a cheddar cheese has not been studied before
Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to ...
|
cena:
322,36 zł |