• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Muhammad Rizwan Tariq » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 2

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Effect of Stabilizers on Quality of Carbonated Flavoured Whey Drink Rizwan Tariq, Muhammad 9783847379140
Effect of Stabilizers on Quality of Carbonated Flavoured Whey Drink

ISBN: 9783847379140 / Angielski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9783847379140/Angielski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Muhammad Rizwan Tariq
Carbonated Flavoured Whey Dink (CFWD) was prepared by blending liquid whey, sugar (8%), different stabilizers and by adding orange colour and flavour. Then the carbonation (50kg/cm2) of drink is carried out. After carbonation the drink was stored at refrigeration temperature (4oC). The prepared beverages were evaluated for their physico-chemical properties and organoleptic qualities every 10 days till 30 days. The storage study showed that acidity, fat, lactose, SNF, total solids and viscosity decreased during storage period, pH, total plate count increased with the passage of time during...
Carbonated Flavoured Whey Dink (CFWD) was prepared by blending liquid whey, sugar (8%), different stabilizers and by adding orange colour and flavour....
cena: 219,69

 Energy Resources Analysis with Renewable Energy Penetration in Pakistan : Conventional and Non-conventional Energy Resources of Pakistan Tariq, Sadia; Tanweer, Muhammad Rizwan; Zafar, Muhammad Usama 9786200550798
Energy Resources Analysis with Renewable Energy Penetration in Pakistan : Conventional and Non-conventional Energy Resources of Pakistan

ISBN: 9786200550798 / Angielski

ISBN: 9786200550798/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sadia Tariq; Muhammad Rizwan Tanweer; Muhammad Usama Zafar
cena: 322,36


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia