• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mohammad U H Joardder » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Heat and Mass Transfer Modelling During Drying: Empirical to Multiscale Approaches Joardder, Mohammad U. H. 9781138624023
Heat and Mass Transfer Modelling During Drying: Empirical to Multiscale Approaches

ISBN: 9781138624023 / Angielski / Twarda / 2021 / 200 str.

ISBN: 9781138624023/Angielski/Twarda/2021/200 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 870,82

 Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions Mohammad U. H. Joardder Mahadi Hasa 9783030115296
Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions

ISBN: 9783030115296 / Angielski / Twarda / 2019 / 245 str.

ISBN: 9783030115296/Angielski/Twarda/2019/245 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mohammad U. H. Joardder; Mahadi Hasan Masud
cena: 603,81

 Porosity: Establishing the Relationship Between Drying Parameters and Dried Food Quality Joardder, Mohammad U. H. 9783319230443
Porosity: Establishing the Relationship Between Drying Parameters and Dried Food Quality

ISBN: 9783319230443 / Angielski / Miękka / 2015 / 69 str.

ISBN: 9783319230443/Angielski/Miękka/2015/69 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mohammad U. H. Joardder; Azharul Karim; Chandan Kumar
This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factors influencing porosity during the various drying methods are explored in depth, as well as porosity's overall effect on food properties. The chemical reaction and stability of porosity are also covered, including sensory and mechanical properties. The work looks closely at the relationship between drying conditions, pore characteristics, and dried food quality. Porosity: Establishing the relationship between drying parameters and dried food quality looks at food from a material point of view,...
This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factors influencing porosity during the various drying m...
cena: 201,24

 State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing Mohammad U. H. Joardder Monjur Mourshed Mehedi Hasa 9783319998879
State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing

ISBN: 9783319998879 / Angielski / Twarda / 2018 / 142 str.

ISBN: 9783319998879/Angielski/Twarda/2018/142 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mohammad U. H. Joardder; Monjur Mourshed; Mehedi Hasan Masud
This work presents researchers with a clear, up-to-date concept of bound water and its significance in food processing and preservation. Despite the importance of bound water in food processing, there are limited resources for researchers seeking an in-depth understanding of bound water in food materials.
This work presents researchers with a clear, up-to-date concept of bound water and its significance in food processing and preservation. Despite the ...
cena: 402,53

 Heat and Mass Transfer Modelling During Drying: Empirical to Multiscale Approaches Mohammad U. H. Joardder Washim Akram Azharul Karim 9781032052434
Heat and Mass Transfer Modelling During Drying: Empirical to Multiscale Approaches

ISBN: 9781032052434 / Angielski

ISBN: 9781032052434/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mohammad U. H. Joardder; Washim Akram; Azharul Karim
cena: 333,76


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia