wyszukanych pozycji: 5
Tecnologias p?s-colheita para melhorar a qualidade do damasco fresco
ISBN: 9786207547616 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
109,17 zł |
Technologies post-r?colte pour l'am?lioration de la qualit? des abricots frais
ISBN: 9786207547630 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
109,17 zł |
Postharvest technologies for improving the quality of fresh apricot : Enhancement of fruit quality and shelf life extension
ISBN: 9783330341630 / Angielski / Miękka / 2017 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
109,17 zł |
Tecnologie di post-raccolta per il miglioramento della qualit? dell'albicocca fresca
ISBN: 9786207547623 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
109,17 zł |
Nacherntetechnologien zur Verbesserung der Qualit?t von frischen Aprikosen
ISBN: 9786207547654 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
109,17 zł |