wyszukanych pozycji: 9
![]() |
Post-Fermentation and -Distillation Technology: Stabilization, Aging, and Spoilage
ISBN: 9781498778695 / Angielski / Twarda / 2018 / 282 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
879,80 zł |
![]() |
Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging
ISBN: 9781138338241 / Angielski / Twarda / 2019 / 726 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
1075,31 zł |
![]() |
Flavoromics: An Integrated Approach to Flavor and Sensory Assessment
ISBN: 9781032215129 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
317,66 zł |
![]() |
How Technological Advances Change Human Food
ISBN: 9781032547411 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
879,80 zł |
![]() |
Flavour Volatiles of Wine
ISBN: 9783036529721 / Angielski / Twarda / 2022 / 142 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
180,73 zł |
![]() |
Edible Insects Processing for Food and Feed: From Startups to Mass Production
ISBN: 9780367761516 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
317,66 zł |
![]() |
Edible Insects Processing for Food and Feed: From Startups to Mass Production
ISBN: 9780367746940 / Angielski / Twarda / 2023 / 328 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book aims to bring together the latest advancements in edible insect production. It gives readers a flavour of where the fascinating topic of edible insect production is now, but more importantly of where it might be heading to in the future, showcasing several related challenges and opportunities.
This book aims to bring together the latest advancements in edible insect production. It gives readers a flavour of where the fascinating topic of edi...
|
cena:
806,48 zł |
![]() |
Molecular Mechanisms of Bioactive Nutrients Promoting Health through Gut Microbiota 2.0
ISBN: 9783725832545 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
373,21 zł |
![]() |
Valorization of Wine Making By-Products
ISBN: 9781138894457 / Angielski / Miękka / 31-12-2025 / 366 str. Książka dostępna od: 31-12-2025 An overview of wine making by-products and their conventional and non-conventional uses, Valorization of Wine Making By-Products gives you a deeper understanding of recovery processes that are a part of the new philosophy of sustainable agriculture. In line with the worldwide movement toward sustainable development, this book examines how to convert waste into useful products and to recycle waste products. It provides the research underpinning the processes and highlights new value-adding valorization technologies. Although vine cultivation and vinification generate a significant amount...
An overview of wine making by-products and their conventional and non-conventional uses, Valorization of Wine Making By-Products gives you a deeper un...
|
|
Planowany termin premiery książki: 31-12-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
278,60 zł |