• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mathias Htuzler » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Bioraznoobrazie drozhzhej pri tradicionnom i sowremennom brozhenii hmel'nogo piwa Htuzler, Mathias 9786206542230
Bioraznoobrazie drozhzhej pri tradicionnom i sowremennom brozhenii hmel'nogo piwa

ISBN: 9786206542230 / Rosyjski / Miękka / 160 str.

ISBN: 9786206542230/Rosyjski/Miękka/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mathias Htuzler
cena: 160,14

 Biodiversidade de leveduras em fermentações tradicionais e modernas de cerveja de lúpulo Htuzler, Mathias 9786206542209
Biodiversidade de leveduras em fermentações tradicionais e modernas de cerveja de lúpulo

ISBN: 9786206542209 / Portugalski / Miękka / 156 str.

ISBN: 9786206542209/Portugalski/Miękka/156 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mathias Htuzler
cena: 335,02

 Hefebiodiversität traditioneller und moderner Hopfenbiergärungen Htuzler, Mathias 9786206542117
Hefebiodiversität traditioneller und moderner Hopfenbiergärungen

ISBN: 9786206542117 / Niemiecki / Miękka / 152 str.

ISBN: 9786206542117/Niemiecki/Miękka/152 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mathias Htuzler
Alte Braukeller und natürliche Ressourcen mit Bezug zur Braugeschichte wurden auf ihre kultivierbaren Hefemikrobiota untersucht. Im Zeitraum 2015-2018 wurden insgesamt 164 wilde Hefestämme isoliert, die zu fünf Saccharomyces-Arten und 41 Nicht-Saccharomyces-Hefearten gehören. Die fünf gefundenen Saccharomyces-Arten waren S. cerevisiae (sieben Stämme), S. paradoxus (22 Stämme), S. jurei (ein Stamm); S. uvarum x eubayanus (fünf Hybridstämme) und S. uvarum (2 Stämme) und wurden aus/aus Behältern von Brauereikellern, einem Außenbottich/Bottich, Eiche (Quercus robur), Esche (Fraxinus...
Alte Braukeller und natürliche Ressourcen mit Bezug zur Braugeschichte wurden auf ihre kultivierbaren Hefemikrobiota untersucht. Im Zeitraum 2015-201...
cena: 335,02

 Biodiversité de l'herbe des fermentations traditionnelles et modernes de la bière de houblon Htuzler, Mathias 9786206542148
Biodiversité de l'herbe des fermentations traditionnelles et modernes de la bière de houblon

ISBN: 9786206542148 / Francuski / Miękka / 160 str.

ISBN: 9786206542148/Francuski/Miękka/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mathias Htuzler
D'anciennes cellules de brassage et des ressources naturelles liées à l'histoire du brassage ont été étudiées pour leur microbiote de levures cultivables. Un total de 164 souches de levures sauvages ont été isolées en 2015-2018, appartenant à cinq espèces de Saccharomyces et 41 espèces de levures non-Saccharomyces. Les cinq espèces de Saccharomyces trouvées étaient S. cerevisiae (sept souches), S. paradoxus (22 souches), S. jurei (une souche) ; S. uvarum x eubayanus (cinq souches hybrides) et S. uvarum (2 souches) et ont été isolés à partir de/de conteneurs provenant de...
D'anciennes cellules de brassage et des ressources naturelles liées à l'histoire du brassage ont été étudiées pour leur microbiote de levures cu...
cena: 335,02

 Biodiversità dei lieviti nelle fermentazioni tradizionali e moderne di birre al luppolo Htuzler, Mathias 9786206542155
Biodiversità dei lieviti nelle fermentazioni tradizionali e moderne di birre al luppolo

ISBN: 9786206542155 / Włoski / Miękka / 152 str.

ISBN: 9786206542155/Włoski/Miękka/152 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mathias Htuzler
cena: 335,02


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia