wyszukanych pozycji: 7
When Bakers Cook: Over 175 Recipes from Breakfast to Dessert
ISBN: 9781927936467 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
143,76 zł |
The 10th Anniversary Edition A Treasury of Jewish Holiday Baking
ISBN: 9781927936221 / Angielski / Miękka / 2017 / 416 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. Timeless Jewish holiday traditions are alive and delicious in this new edition of A Treasury of Jewish Holiday Baking A Julia Child First Book nomiee, this beautiful, fully updated edition is a lovingly assembled collection of one of the world's oldest and most beautiful baking traditions - the Jewish Kitchen. It included revamped favorites along with new classics - contemporary spins. Includes the now-famous Majestic Moist Honey Cake and Matzoh Buttercrunch, New York Bagels, Montreal Bagels, tons of cheesecakes, rugulah and more. This is a classic book to have and hold and share the... Timeless Jewish holiday traditions are alive and delicious in this new edition of A Treasury of Jewish Holiday Baking A Julia Child First Book nom... |
|
cena:
258,62 zł |
The Baker's Dozen Volume Four, Best Scones
ISBN: 9781927936405 / Angielski / Miękka / 2021 / 50 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
117,09 zł |
The Baker's Four Seasons: Baking by the Season, Harvest and Occasion
ISBN: 9780986572494 / Angielski / Miękka / 2014 / 362 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
219,62 zł |
Best Biscotti: The Baker's Dozen Cookbook Series
ISBN: 9781927936252 / Angielski / Miękka / 2017 / 48 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
112,20 zł |
The Baker's Dozen Volume Three Best Bagels
ISBN: 9781927936382 / Angielski / Miękka / 2021 / 42 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
121,96 zł |
The New Best of Betterbaking.com
ISBN: 9781927936245 / Angielski / Miękka / 2019 / 338 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
341,58 zł |