Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Progress in Analytical Methods for the Characterization, Quality and Safety of the Beehive Products » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Progress in Analytical Methods for the Characterization, Quality and Safety of the Beehive Products
ISBN-13
: 9783036541341 / Angielski / Twarda / 2022 / 242 str.
Gavino Sanna
;
Marco Ciulu
;
Yolanda Pico
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Progress in Analytical Methods for the Characterization, Quality and Safety of the Beehive Products
ISBN-13
: 9783036541341 / Angielski / Twarda / 2022 / 242 str.
Gavino Sanna
;
Marco Ciulu
;
Yolanda Pico
cena
340,16
zł
(netto: 323,96 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 321,16 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Chemia
Kategorie BISAC:
Science
>
Chemia - Analityczna
Wydawca:
Mdpi AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783036541341
Rok wydania:
2022
Dostępne języki:
Ilość stron:
242
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 2.06
Oprawa:
Twarda
Udostępnij
Czytaj nas na: