wyszukanych pozycji: 4
![]() |
Effet de diff?rentes m?thodes d'attendrissement sur la qualit? de la viande de poule de r?forme
ISBN: 9786207505340 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
250,62 zł |
![]() |
Auswirkung verschiedener Zartmachungsmethoden auf die Qualit?t von H?hnerfleisch
ISBN: 9786207505333 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
250,62 zł |
![]() |
Effetto di diversi metodi di inteneritura sulla qualit? della carne di gallina spiumata
ISBN: 9786207505371 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
250,62 zł |
![]() |
Efeito de diferentes m?todos de amaciamento na qualidade da carne de galinha usada
ISBN: 9786207505364 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
250,62 zł |