• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Luca Serventi » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Upcycling Legume Water: From Wastewater to Food Ingredients Serventi, Luca 9783030424701
Upcycling Legume Water: From Wastewater to Food Ingredients

ISBN: 9783030424701 / Angielski / Miękka / 2021 / 174 str.

ISBN: 9783030424701/Angielski/Miękka/2021/174 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Luca Serventi

Food manufacturing generates an incredibly high volume of wastewater. The legume industry is one of the top contributors to this environmental issue, as soaking and boiling are necessary to transform dried legumes into cooked canned products and other legume-based products, such as soymilk, tofu, hummus and flours. Wastewater must be treated prior to disposal into the environment, thus raising production costs for the food industry. In addition, wastewater contains nutrients that are lost from the food chain after disposal. As water and soluble nutrients are becoming a limited...

Food manufacturing generates an incredibly high volume of wastewater. The legume industry is one of the top contributors to this environmental issu...

cena: 401,58

 Sustainable Food Innovation Luca Serventi 9783031123603
Sustainable Food Innovation

ISBN: 9783031123603 / Angielski

ISBN: 9783031123603/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Luca Serventi
cena: 642,56

 Upcycling Legume Water: From Wastewater to Food Ingredients Serventi, Luca 9783030424671
Upcycling Legume Water: From Wastewater to Food Ingredients

ISBN: 9783030424671 / Angielski / Twarda / 2020 / 174 str.

ISBN: 9783030424671/Angielski/Twarda/2020/174 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Luca Serventi
cena: 401,58

 Sustainable Food Innovation Luca Serventi 9783031123573
Sustainable Food Innovation

ISBN: 9783031123573 / Angielski / Twarda / 2023 / 182 str.

ISBN: 9783031123573/Angielski/Twarda/2023/182 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Luca Serventi
This text offers a holistic approach to the two topics of the highest interest in the current and future food industry: sustainability and nutrition. The current knowledge is narrow and specific to individual topics focusing on either one nutrient or one discipline. Food is part of a wide circle of disciplines: nutrition, technology, sensory, environmental aspects, psychology, economy, culture and society. In the recent years, the sales of innovative foods such as meatless burgers, allergen-free products and personalized nutrition have skyrocketed.Sustainable Food Innovationpresents the big...
This text offers a holistic approach to the two topics of the highest interest in the current and future food industry: sustainability and nutrition. ...
cena: 642,56

 Physicochemical and Sensory Evaluation of Grain-Based Food Luca Serventi Charles Brennan Rana Mustafa 9783036544496
Physicochemical and Sensory Evaluation of Grain-Based Food

ISBN: 9783036544496 / Angielski / Twarda / 2022 / 192 str.

ISBN: 9783036544496/Angielski/Twarda/2022/192 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Luca Serventi;Charles Brennan;Rana Mustafa
cena: 244,93


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia