wyszukanych pozycji: 6
![]() |
Cucina All'italiana
ISBN: 9798857915240 / Włoski / Miękka / 2023 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
59,80 |
![]() |
Pizza for everyone
ISBN: 9798858040316 / Włoski / Miękka / 2023 / 58 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
80,26 |
![]() |
Trucchi del Benessere
ISBN: 9798857929254 / Włoski / Miękka / 2023 / 46 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
94,02 |
![]() |
Nebbie Interstellari
ISBN: 9798858420798 / Włoski / Miękka / 2023 / 44 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
60,20 |
![]() |
The Proud Self: A Humean Ethics of Virtue
ISBN: 9781041009405 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
705,83 |
![]() |
Food Science & Technology: New Research
ISBN: 9781604567151 / Angielski / Twarda / 2008 / 482 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Food scientists and food technologists study the physical, microbiological, and chemical makeup of food. Depending on their area of specialisation, food scientists may develop ways to process, preserve, package, or store food, according to industry and government specifications and regulations. This book provides research in this field.
Food scientists and food technologists study the physical, microbiological, and chemical makeup of food. Depending on their area of specialisation, fo...
|
cena:
973,51 |