• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Larissa Franciscatti Hoffmann » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Tecnologia de carnes e aplicação das embalagens biodegradáveis ativas Franciscatti Hoffmann, Larissa 9786203469561
Tecnologia de carnes e aplicação das embalagens biodegradáveis ativas

ISBN: 9786203469561 / Portugalski / Miękka / 2021 / 84 str.

ISBN: 9786203469561/Portugalski/Miękka/2021/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Larissa Franciscatti Hoffmann; Keila de Souza Silva
cena: 178,89

 
Tecnologia della carne e applicazione di imballaggi attivi biodegradabili

ISBN: 9786203971590 / Włoski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203971590/Włoski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Larissa Franciscatti Hoffmann; Keila de Souza Silva
cena: 178,89

 Fleischtechnologie und Anwendung von biologisch abbaubaren aktiven Verpackungen Franciscatti Hoffmann, Larissa, de Souza Silva, Keila 9786203971637
Fleischtechnologie und Anwendung von biologisch abbaubaren aktiven Verpackungen

ISBN: 9786203971637 / Niemiecki / Miękka / 92 str.

ISBN: 9786203971637/Niemiecki/Miękka/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Larissa Franciscatti Hoffmann; Keila de Souza Silva
Fleisch und Fleischprodukte sind leicht verderbliche Lebensmittel, die bei unsachgemäßer Lagerung oxidativ und mikrobiologisch verderben können. Die Fleischindustrie ist zunehmend daran interessiert, Methoden zu finden, die den oxidativen und mikrobiologischen Verfall effizient reduzieren. Auf der Suche nach einer Verlängerung der Haltbarkeit von Fleisch und Fleischprodukten sind chemische Zusätze, Kältekonservierung, polymere Materialien zur Umhüllung des Produkts, Konservierungsmittel bei der Verarbeitung von Derivaten und sogar industrielle Prozesse (Fermentation, Salzen usw.)...
Fleisch und Fleischprodukte sind leicht verderbliche Lebensmittel, die bei unsachgemäßer Lagerung oxidativ und mikrobiologisch verderben können. Di...
cena: 178,89

 
Meat technology and application of biodegradable active packaging

ISBN: 9786203971620 / Angielski / Miękka / 88 str.

ISBN: 9786203971620/Angielski/Miękka/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Larissa Franciscatti Hoffmann; Keila de Souza Silva
Meat and meat products are perishable foods with high capacity for oxidative and microbiological deterioration when subjected to inadequate storage. The meat industry is increasingly interested in seeking methods that are efficient in reducing oxidative and microbiological deterioration. The use of chemical additives, cold conservation, polymeric materials with the purpose of wrapping the product, preservatives during the processing of derivatives and even industrial processes (fermentation, salting, etc.) have become common in the search for extending the shelf life of meats and meat...
Meat and meat products are perishable foods with high capacity for oxidative and microbiological deterioration when subjected to inadequate storage. T...
cena: 178,89

 
Technologie de la viande et application des emballages actifs biodégradables

ISBN: 9786203971606 / Francuski / Miękka / 92 str.

ISBN: 9786203971606/Francuski/Miękka/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Larissa Franciscatti Hoffmann; Keila de Souza Silva
La viande et les produits carnés sont des denrées périssables qui présentent une forte capacité de détérioration oxydative et microbiologique lorsqu'elles sont soumises à un stockage inadéquat. L'industrie de la viande est de plus en plus intéressée par la recherche de méthodes efficaces pour réduire les détériorations oxydatives et microbiologiques. L'utilisation d'additifs chimiques, la conservation par le froid, les matériaux polymères dans le but d'envelopper le produit, les conservateurs lors de la transformation des dérivés et même les procédés industriels...
La viande et les produits carnés sont des denrées périssables qui présentent une forte capacité de détérioration oxydative et microbiologique l...
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia