• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kusuma Cooray » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Burst of Flavor: The Fine Art of Cooking with Spices

ISBN: 9780824824167 / Angielski / Miękka / 2001 / 288 str.

ISBN: 9780824824167/Angielski/Miękka/2001/288 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Kusuma Cooray; John Morton

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is a pioneer in the blending of Asian spices and herbs with Western ingredients to create flavorful and aromatic dishes that please both the eye and the palate. In Burst of Flavor: The Fine Art of Cooking with Spices, Chef Cooray combines the foods of her South Asian childhood (spicy curries, fresh vegetables and fruits, curd, treacle) with her later discoveries as a culinary student in Europe (ripe cheeses, wine, crusty breads, creme fraiche) in new and imaginative ways. Throughout her diverse culinary...

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is a pioneer in the blending of Asian spices and herbs with Western...

cena: 102,18

 Burst of Flavor: The Fine Art of Cooking with Spices Cooray, Kusuma 9780824823726
Burst of Flavor: The Fine Art of Cooking with Spices

ISBN: 9780824823726 / Angielski / Twarda / 2001 / 268 str.

ISBN: 9780824823726/Angielski/Twarda/2001/268 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Kusuma Cooray; John Morton

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is a pioneer in the blending of Asian spices and herbs with Western ingredients to create flavorful and aromatic dishes that please both the eye and the palate. In Burst of Flavor: The Fine Art of Cooking with Spices, Chef Cooray combines the foods of her South Asian childhood (spicy curries, fresh vegetables and fruits, curd, treacle) with her later discoveries as a culinary student in Europe (ripe cheeses, wine, crusty breads, creme fraiche) in new and imaginative ways. Throughout her diverse culinary...

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is a pioneer in the blending of Asian spices and herbs with Western...

cena: 180,11

 Accompaniments: Chutneys, Relishes, Pickles, Sambals, and Preserves Cooray, Kusuma 9780824867942
Accompaniments: Chutneys, Relishes, Pickles, Sambals, and Preserves

ISBN: 9780824867942 / Angielski / Miękka / 2019 / 280 str.

ISBN: 9780824867942/Angielski/Miękka/2019/280 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Kusuma Cooray
cena: 107,05

 Ocean to Plate: Cooking Fish with Hawai'i's Kusuma Cooray Kusuma C. Cooray 9780824838904
Ocean to Plate: Cooking Fish with Hawai'i's Kusuma Cooray

ISBN: 9780824838904 / Angielski / Miękka / 2014 / 368 str.

ISBN: 9780824838904/Angielski/Miękka/2014/368 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Kusuma C. Cooray

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is known for innovative recipes that blend exotic herbs and spices with traditional and local ingredients to create exceptionally delicious dishes that tempt both the palate and the eye. In Ocean to Plate: Cooking Fish with Hawai'i's Kusuma Cooray, Chef Cooray draws on her years as a chef and culinary instructor to introduce novice and experienced cooks to her flavorful methods of fish preparation.

Even skilled cooks are sometimes intimidated by the thought of preparing fresh fish recipes. From...

A native of Sri Lanka and one of Hawai'i's most celebrated chefs, Kusuma Cooray is known for innovative recipes that blend exotic herbs and spices ...

cena: 116,78


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia