wyszukanych pozycji: 7
Fermentation: Effects on Food Properties
ISBN: 9781138199460 / Angielski / Miękka / 2016 / 399 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Food Properties explores the role of fermentation reactions in the chemical, functional, and sensory properties of food components as well as their effect on food component content and biological activity. Emphasizing the various chemical changes that take place during processing, both pre- and post-fermentation, the book explores:
A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Foo... |
|
cena:
439,07 zł |
Tratamento Nao Cirurgico Da MA Oclusao Vertical de Classe II
ISBN: 9786206208099 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
399,02 zł |
Traitement Non Chirurgical de la Malocclusion Verticale de Classe II
ISBN: 9786206208068 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
399,02 zł |
Non-Surgical Management of Vertical Class II Malocclusion
ISBN: 9786205511381 / Angielski / Miękka / 2022 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
366,91 zł |
Gestione Non Chirurgica Della Malocclusione Verticale Di Classe II
ISBN: 9786206208075 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
399,02 zł |
Nicht-Chirurgische Behandlung Von Vertikalen Klasse-II-Fehlbissen
ISBN: 9786206208044 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
399,02 zł |
Load Balancing in Parallel Models using Optimization & Virtualization
ISBN: 9786138944973 / Angielski / Miękka / 2020 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
296,70 zł |