wyszukanych pozycji: 13
![]() |
El C?digo de la Abundancia
ISBN: 9786599810879 / Hiszpański Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
66,79 |
![]() |
Corpo e alteridade
ISBN: 9783639848625 / Portugalski / Miękka / 2015 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |
![]() |
Gidrolizaty belka beloj krewetki: proizwodstwo i bioaktiwnost'
ISBN: 9786204222288 / Rosyjski / Miękka / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
88,36 |
![]() |
Hidrolisados Proteicos de Camarão Branco: Obtenção e Bioatividade
ISBN: 9786204192895 / Portugalski / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
White Shrimp Protein Hydrolysates: Production and Bioactivity
ISBN: 9786204222240 / Angielski / Miękka / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) The search for natural antimicrobial agents drives several researches in the area of food science and technology, because several synthetic antimicrobial agents offer adverse reactions to the organism and present reduced effectiveness against resistant pathogens. In this sense, the protein hydrolysates emerge as an important alternative for the researchers of the area. The protein hydrolysates are natural compounds constituted by peptides of short chain that, when liberated through hydrolysis processes can acquire different bioactive properties. Several protein sources have already been...
The search for natural antimicrobial agents drives several researches in the area of food science and technology, because several synthetic antimicrob...
|
cena:
178,06 |
![]() |
Proteinhydrolysate der Weißen Garnele: Herstellung und Bioaktivität
ISBN: 9786204222233 / Niemiecki / Miękka / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Die Suche nach natürlichen antimikrobiellen Wirkstoffen treibt zahlreiche Forschungen im Bereich der Lebensmittelwissenschaft und -technologie voran, da mehrere synthetische antimikrobielle Wirkstoffe negative Reaktionen auf den Organismus hervorrufen und eine geringere Wirksamkeit gegen resistente Krankheitserreger aufweisen. In diesem Sinne erscheinen die Proteinhydrolysate als eine wichtige Alternative für die Forscher in diesem Bereich. Die Proteinhydrolysate sind natürliche Verbindungen, die aus kurzkettigen Peptiden bestehen, die, wenn sie durch Hydrolyseprozesse freigesetzt werden,...
Die Suche nach natürlichen antimikrobiellen Wirkstoffen treibt zahlreiche Forschungen im Bereich der Lebensmittelwissenschaft und -technologie voran,...
|
cena:
178,06 |
![]() |
Hydrolysats de protéines de crevette blanche : production et bioactivité
ISBN: 9786204222264 / Francuski / Miękka / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) La recherche d'agents antimicrobiens naturels est à l'origine de plusieurs recherches dans le domaine de la science et de la technologie alimentaires, car plusieurs agents antimicrobiens synthétiques ont des effets indésirables sur l'organisme et présentent une efficacité réduite contre les agents pathogènes résistants. Dans ce sens, les hydrolysats de protéines apparaissent comme une alternative importante pour les chercheurs de la région. Les hydrolysats protéiques sont des composés naturels constitués de peptides à chaîne courte qui, lorsqu'ils sont libérés par des...
La recherche d'agents antimicrobiens naturels est à l'origine de plusieurs recherches dans le domaine de la science et de la technologie alimentaires...
|
cena:
178,06 |
![]() |
Idrolizzati proteici di gambero bianco: produzione e bioattività
ISBN: 9786204222271 / Włoski / Miękka / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
Wohlbefinden bei der Arbeit
ISBN: 9786208138752 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
Benessere sul lavoro
ISBN: 9786208138806 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
Le bien-?tre au travail
ISBN: 9786208138783 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
Well-being at Work
ISBN: 9786208138769 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
178,06 |
![]() |
Pulmão do Idoso : Aspectos demográficos, funcionais e de imagem
ISBN: 9783330996953 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |