wyszukanych pozycji: 4
Encyclopedia of Food: Kitchen and Culinary Terminology
ISBN: 9781495435973 / Angielski / Miękka / 2014 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. This book details kitchen and culinary terminology. Cooking terms and various methods of food preparation are detailed in this book.
This book details kitchen and culinary terminology. Cooking terms and various methods of food preparation are detailed in this book.
|
|
cena:
68,30 zł |
Easy Recipes for the Beginning Cook
ISBN: 9781470028190 / Angielski / Miękka / 2012 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
45,54 zł |
Helpfull Hints And Cooking Tips
ISBN: 9781470021986 / Angielski / Miękka / 2012 / 42 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
45,54 zł |
True Facts
ISBN: 9781470060237 / Angielski / Miękka / 2012 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
45,54 zł |